Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Economia Logo del portal

Descripció

La Universitat de València és el resultat de més de cinc segles d’història que conflueixen en l’acumulació de coneixement i tresors documentals, convertint-se així en una de les universitats espanyoles líders.

S’ha convertit en un dels cinc centres científics més importants d’Espanya gràcies a la seua àmplia oferta d’activitats docents i investigadores en totes les àrees de coneixement (ciències bàsiques i enginyeries, ciències de la salut, ciències de l’educació, humanitats i ciències socials, economia i dret) i al seu compromís amb l’excel·lència.

El Màster en Economia de la Universitat de València i de la Universitat Jaume I ofereix una formació de qualitat, que combina l’ensenyament avançant des d’un enfocament més específic en el coneixement de l’organització dels mercats, la presa de decisió dels agents econòmics i l’economia internacional. El Màster té com a principal objectiu proporcionar a l’alumnat una visió amplia i rigorosa de la disciplina, així com de les eines necessàries per a dur a terme una anàlisi econòmica sòlida. Superar els estudis proporciona la garantia a l’alumnat d’obtenir coneixements analítics i tècnics necessaris per a desenvolupar treballs d’alta exigència en organitzacions internacionals (OCDE, FMI, OIT, etc.), institucions públiques (Ministeris, Bancs Centrals, Comissió Europea, etc.), companyies privades (empreses financeres i de consultoria), departaments de investigació i universitats. Aquest Màster també es recomanat a tot aquell o aquella que tinga interès en cursar els estudis de postgrau del nostre Programa de Doctorat en Economia Industrial o altres prestigiosos programes de doctorat en Espanya i a l’estranger.

L’alumnat de Màster interactuarà amb membres del professorat amb una reputació excel·lent i amb una àmplia experiència en investigació i docència. La majoria dels membres del professorat tenen títols de postgrau de universitat de gran prestigi internacional (London School of Economics, Universitat de Warwick, University College London, Queen Mary and Westfield College, Universitat de Illinois, Universitat de Michigan, College of Europe, Universitat Catòlica de Lovaina i Universitat de Dijon, entre altres).

A més de gaudir d’un excel·lent ambient acadèmic, València ofereix l’emoció d’una gran ciutat, entreteniment, la generositat de la gastronomia mediterrània i meravelloses platges d’arena, així com una atractiva història i riquesa cultural.

El Màster en Economia conjunt de la Universitat de València i la Universitat Jaume I ha estat reconegut pel Ministeri d’Educació espanyol en el marc del Procés Bolonya.

El Màster és un programa a temps complet d’un any de durada, impartit íntegrament en anglès per els millors investigadors i organitzat en tres quadrimestres:

 

 

Estructura del Màster en Economia

ESTRUCTURA DEL MÀSTER EN ECONOMIA

Crèdits ECTS

Assignatures obligatòries (primer quadrimestre): 23 ECTS

 

Macroeconomia

5

Microeconomia

5

Econometria

5

Mètodes quantitatius

5

Seminari en Economia (per assignar a un quadrimestre específic)

3

 

 

Assignatures optatives I (a triar 2) (Segon quadrimestre): 10 ECTS

 

Macroeconometria

5

Temes de Macroeconomia Internacional

5

Economia basada en Agents

5

Economia experimental

5

Economia del comportament (Assignatura no oferida durant el curs acadèmic 2020-2021)

5

 

 

Assignatures optatives II (a triar 3) (Segon quadrimestre) 15 ECTS

 

Big Data en Economia

5

Microeconometria

5

Comerç internacional

5

Integració monetària i financera

5

Economia del transport

5

Economia industrial

5

Teoria de jocs i economia de la informació

5

Economia del medi ambient (Assignatura no oferida durant el curs acadèmic 2020-2021)

5

 

 

Treball Fi de Màster (tercer quadrimestre): 12 ECTS

12

 

 

Total ECTS (5 assignatures obligatòries + 5 assignatures optatives + Treball Fi de Màster)

60