Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Enginyeria Electrònica Logo del portal

Descripció i característiques

Aquest màster ofereix una formació avançada que permet preparar als estudiants per a exercir-se en una àmplia varietat de rols en la indústria relacionada amb la tecnologia electrònica, des del disseny i desenvolupament de productes electrònics fins a la gestió de tecnologies o la investigació i el desenvolupament de noves tecnologies.

El pla d'estudis està estructurat per a proporcionar coneixements especialitzats per al disseny de circuits avançats, dispositius electrònics i fotònics, conversió energètica, control i robòtica, sistemes embeguts i processament de senyals en temps real.

L'interés professional d'aquest màster radica en l'actualització del seu programa respecte al mercat laboral i l'estreta col·laboració amb les empreses més importants del sector tecnològic i industrial. A més, el màster garanteix també formació investigadora de nivell per a poder cursar posteriorment el Doctorat en Enginyeria Electrònica de la Universitat de València.

Es tracta d'un màster de 60 crèdits que es realitza de manera presencial en horari de vesprades durant un curs acadèmic. L'estructura horària del màster permet la *flexibilida necessària perquè tant estudiants com professionals puguen cursar-lo. El màster s'imparteix a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) de la Universitat de València, situada al Campus de Burjassot-Paterna.