Logo de la Universitat de València Logo Màster en Enginyeria Química Logo del portal

Sol·licitud programa del doble títol amb la Universitat de Gènova curse 19/20 (termini 8-15 d'octubre)

  • 8 d’octubre de 2019
Sol·licitud programa del doble títol amb la Universitat de Gènova curse 19/20 (termini 8-15 d'octubre)

Ja està obert el termini de sol·licitud programa del doble títol amb la Universitat de Gènova que finalitza el 15 d'octubre.

Els interessats han d'emplenar el model de sol·licitud (enllaç a doc.) i presentar-ho en secretaria del centre fins al 15 d'octubre.

Els requisits a complir per l'alumnat de la Universitat per a accedir a aquest programa de doble titulació són: haver superat 75% de les assignatures en el primer semestre i tindre un nivell d'anglés mínim de B2.

Aquest conveni permet a l'alumne l'obtenció dels dos títols oficials universitaris expedits per totes dues institucions universitàries, és a dir, el de Màster Universitari en Enginyeria Química per la Universitat de València i el de Laurea Magistrale in Ingegneria Chimica e di Processo per la Universitat de Gènova.

Els alumnes de la Universitat de València poden obtindre les dues titulacions en un període inferior a dos anys, realitzant el primer semestre a la Universitat de València, una estada de 12 mesos en la universitat italiana (segon semestre del primer any i primer semestre del segon any), i posteriorment el Treball Fi de Màster de nou a la Universitat de València en el segon semestre del segon any.

Document de sol·licitud