Logo de la Universitat de València Logo Màster en Enginyeria Química Logo del portal

Programa de Doble titulació amb la Universitat de Gènova

En el si d'aquest Màster es pot participar en un programa de doble titulació entre les universitats de València i la de Gènova. Aquest conveni permet a l'alumne l'obtenció dels dos títols oficials universitaris expedits per totes dues institucions universitàries, és a dir, el de Màster Universitari en Enginyeria Química per la Universitat de València i el de Laurea Magistrale in Ingegneria Chimica e di Processo per la Universitat de Gènova.

Els alumnes de la Universitat de València poden obtindre les dues titulacions en un període inferior a dos anys, realitzant el primer semestre a la Universitat de València, una estada de 12 mesos en la universitat italiana (segon semestre del primer any i primer semestre del segon any), i posteriorment el Treball Fi de Màster de nou a la Universitat de València en el segon semestre del segon any.

Els requisits a complir per l'alumnat de la Universitat per a accedir a aquest programa de doble titulació són: haver superat 75% de les assignatures en el primer semestre i tindre un nivell d'anglés mínim de B2.

El nombre d'estudiants participants en el programa no serà superior a dos per any acadèmic i universitat.

Aquest programa entre en vigor en el curs 18/19.

Per a més informació dirigir-se a Vicente Martínez Soria (vmsoria@uv.es).

Document de sol·licitud