Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Finances Corporatives Logo del portal

Reunió de seguiment a estudiants del Club de Mentors de la FdE

  • 31 de gener de 2020
Reunió de seguiment a estudiants del Club de mentors de la FdE

Dijous passat 30 de gener es va dur a terme la reunió de seguiment del Club de Mentors de la Facultat d’Economia. En aquesta ocasió es tractava de realitzar una avaluació i seguiment del programa de mentorització recaptant l'opinió dels estudiants dels 6 màsters participants: Màster en Creació i Gestió d'Empreses Innovadores, Màster en Direcció d'Empreses, Màster en Economia, Màster en Gestió de la Qualitat, Màster en Finances Corporatives, i Màster en Planificació i Gestió de Processos Empresarials.

Al llarg de l'esdeveniment es va realitzar una dinàmica que va consistir a conformar tres grups, els quals van ser dirigits per membres del Consell Consultiu del Club de Mentors i directors de màster. El primer grup a càrrec de la directora de màster, Maria Ángeles Pérez, va estar conformat pels alumnes dels Màsters de Qualitat i de Planificació i Gestió de Processos Empresarials. El segon, presidit per la secretària del club María Iborra, el van integrar els estudiants del Màster en Finances Corporatives i el Màster en Economia que van estar acompanyats pel seu director, Carles Bretó i el tercer grup constituït pel Màster en Direcció d'Empreses i el Màster en Creació i Gestió d'Empreses Innovadores, va ser dirigit per Marisa Quintanilla, directora del Club de Mentors.

En finalitzar un portaveu de cadascuna dels tres grups de treball van compartir les diferents experiències dels estudiants membres del club i van coincidir que el CdM és una iniciativa innovadora que promet grans ensenyaments en l'àmbit professional, ja que els permet relacionar-se amb directius empresarials de prestigi, i a més van reconéixer algunes oportunitats de millora per al programa.

Imatges: