Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Fisiologia Logo del portal

.

Un dels màsters millor valorats a Espanya

Tasa de satisfacció mitjana de 4'15 sobre 5

.

Línies de investigació punteres en el TFM

Recerques rellevants en el camp de la Fisiologia i la Física Mèdica

.

Professorat d'alt prestigi i reconeixement internacional

Més de 70 professors entre nacionals e internacionals

.

Podràs tenir accés directe al Doctorat

Con el títol de Máster en Fisiologia tendràs accés directe

Nou seminari de Sacri R. Ferrón en l'Institut de Biomedicina de València

  • 13 de gener de 2016
SacriFerron

“Epigenetic regulation of genomic imprinting in neutral stem cells: link with tumor formation” serà presentat el dia 20 de gener a les 12.30h.

La investigadora Sacri R. Ferrón presentarà en l'Institut de Biomedicina de València el pròxim dia 20 de gener de 2016 els seus últims avanços en recerca. Aquest seminari té com a títol “Epigenetic regulation of genomic imprinting in neutral stem cells: link with tumor formation” i començarà a les 12.30h.

Sacri R. Ferrón és investigadora Ramón y Cajal en el departament de Biologia Cel·lular de la Universitat de València. Ha sigut guardonada amb nombrosos premis i beques i ha aconseguit publicar en prestigioses revistes de recerca. En 2012 va ser guardonada amb el setè Premi Fundació BIOGEN IDEC Joves Investigadors per un treball sobre cèl·lules mare neurales publicat en la revista ‘Nature’. Aquest premi va reconèixer la labor d'aquesta jove científica espanyola en l'àrea d'immunologia i Neurologia i la seua publicació en revistes de referència a nivell internacional. El treball pel qual li va ser atorgat aquest guardó descrivia una nova molècula produïda pels astròcits que és crucial per a salvaguardar a les cèl·lules mare del cervell i que té implicacions significatives en futures teràpies de reemplaçament de malalties neurodegenerativas.

 

Sacri R. Ferrón va realitzar els seus estudis predoctorales en la Universitat de València, on es va especialitzar en l'estudi de les cèl·lules mare adultes del cervell. Posteriorment va estudiar quatre anys en la Universitat de Cambridge (Regne Unit) i va tornar a la Universitat de València convertida ja en investigadora Ramón y Cajal, on va establir el seu propi laboratori.


Aquest seminari es realitzarà en l'Institut de Biomedicina de València, en el carrer C/ Jaime Roig nº 11. Aquest Institut és un centre del Consell Superior de Recerques Científiques (CSIC) i desenvolupa activitats que connecten els coneixements biològics amb els últims avanços en el camp de la salut. En l'Institut de Biomedicina de València (IBV) l'ambient és multidisciplinari, ja que les patologies són estudiades des de múltiples angles complementaris. En els últims anys s'ha convertit en un importantíssim centre en l'estudi de la fisiopatologia de les malalties rares. En 2015 el IBV compta amb onze grups de recerca dividits en dos departaments i una unitat associada amb el Centre de Recerca Príncep Felipe.


El seminari “Epigenetic regulation of genomic imprinting in neutral stem cells: link with tumor formation” s'inserirà en un cicle de noves conferències en aquest 2016 i suposa la presència de la Universitat de València en tal important institució. Pots consultar l'agenda de seminaris completa ací.