Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

L'objectiu general d'aquest màster és la formació d'investigadors/es en àrees especifiques de la fisiologia, oferint formació integral, tant en la metodologia bàsica aplicable a qualsevol camp de recerca, com en l'especifica corresponent a les línies d'investigació que es desenvolupen a el Departament.

Aquest objectiu es concreta en la formació de personal qualificat per a organitzar i dirigir la seva pròpia recerca o grup de recerca. Per això, a través d'una adequada interrelació docència pràctica, l'alumne/a es formarà en temes de notable impacte investigador en els camps de la fisiologia radiovascular i de l'estrès oxidatiu i les seves aplicacions en biomedicina i serà capaç de discernir amb esperit crític la informació obtinguda de les fonts bibliomètriques i de plantejar-se nous temes de recerca.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies