Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Gènere i Polítiques d'Igualtat Logo del portal

Foto Nom i cognoms Adreça + info Biografia
VAZQUEZ VERDERA, VICTORIA

VAZQUEZ VERDERA, VICTORIA

PDI-Titular d'Universitat
Director/a Titulacio Master Oficial
Coordinador/a Curs

(9638) 64672

toya.vazquez@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

Foto Nom i cognoms Adreça + info Biografia
AGUADO BLOISE, TERESA EMPAR

AGUADO BLOISE, TERESA EMPAR

PDI-Prof. Permanent Laboral Ppl

2D12 Facultat de Ciències Socials Avinguda dels Tarongers, 4b, 46022 València

(9616) 25946

teresa.empar.aguado@uv.es

CANET BENAVENT, ENCARNA

CANET BENAVENT, ENCARNA

PDI-Prof. Permanent Laboral Ppl
Coordinador/a Curs

Departament de Treball Social i Serveis Socials Facultat de Ciències Socials. Universitat de València Primer pis despatx 1D08 Investigadora del Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local (IIDL) i del Grup d'Estudis Socials Intervenció i Innovació (GESIINN) Member of Red de Estudios ...

(9616) 25450

encarna.canet@uv.es

Biografia
 

 

Doctora en Desenvolupament Local i Territori per la Universitat de València.

Investigadora de l’Institut Universitari d'Estudis de les Dones (IUED) i del Grup d’Estudis Socials, Intervenció i Innovació (GESIIN).

Membre de Red de Estudios sobre Juventud y Sociedad – REJS
Redes de Excelencia [CSO2017-90618-REDT]
Roc Boronat, 138 | 08018 Barcelona
[Office] 51.016 | La Nau Building
rejs@upf.edu. www.upf.edu/web/rej


 

Màster en Orientació i Assessorament Familiar (Universitat Pontifícia de Salamanca) i

Màster en Igualtat i Gènere en l’àmbit públic i privat (UJI).

Com a professional del Treball Social ha treballat en diverses àrees d’intervenció: dona i violència de gènere, atenció a la família i a la infància, serveis socials municipals, institucions penitenciàries, servei pedagògic escolar i persones majors.

Actualment és Professora del Departament de Treball Social i Serveis Socials de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València.

Es docent de professionals diverses en el camp de la intervenció en violència de gènere, impartint xarrades, cursos i seminaris de formació en l’administració pública. Entre les seues línies d’investigació es troba la igualtat de gènere, les violències masclistes, la prevenció de la violència en educació primària i secundaria, la coeducació, i els Serveis Socials, participant en investigacions i projectes d’innovació educativa com:

El sistema de Servicios Sociales ante la crisis econòmica. Retos, desafios y territorio: el caso de la provincia de Valencia. (2012-2013) (UV-INV-PRECOMP12-82190).

La socialización de adolescentes de classe media sometidos a medidas de internamiento judicial. (2014) ( OTR2014-12580INVES).

ESTIC Actiu: I+T en contextos educatius. (2015-2016).

Diseño de App para la prevención de la violència de genero en adolescentes ¿Sabes tratar a tu novi@? (2016-2017).

Innovación y transferència de Trabajo Social en Psicoeducación. InnTTSE (2016-2017)

Innovació docent + Infancia (ID+i) (2017-2018).

Definición de la linea base en el àrea de Servicios sociales del ayuntamiento de Vila-Real (Castelló) (2016).

Elaboración de estudio para establecer lineas estratégicas del Plan Valenciano de Envejecimiento Activo (2017).

Estudio de investigación sobre definición de la linea base de la estructura del àrea de Servicios sociales municipales del ayuntamiento de Castelló (2017).

Asesoramiento para el diseño del Plan Estratégico de Servicios Sociales del municipio de Rocafort. Ajuntament de Rocafort. (2017).

 

Colaboración en la realización de un estudio básico del sistema de información multiterritorial de la Comunitat Valenciana Fase I. Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. (2017).

Definición de la línea base en el àrea de Servicios Sociales de los ayuntamientos de la Ribera Alta. Diputació de València (2017).

Xarxa Valenciana d’Innovació Educativa en Economia del Bé Comú (2017) (UV-SFPI_GER17-588195).

Liad@s: Convivencia prosocial y prevención de la violència de genero en el alumnado. La participación como instrumento para la coeducación. (2017-2019) (GV/2017/208)

 

Ha realitzat comunicacions en congressos i publicat articles sobre la intervenció professional en violència de gènere, la comunicació en Treball Social, la síndrome de burnout en les professionals del treball social, la situació de la intervenció professional al País Valencià (disponibles en http://roderic.uv.es/pers/I4337.html )

Coautora de publicacions com:

Canet, E i García, E (2012): Intervenció psicosocial amb víctimes de violència de gènere. València. Reproexpres ediciones.

Canet, E (2010): Art més enllà de la vida? en Universitat de València (coord) Vivan los toros. Textos per a la reflexió. València. Publicacions de la Universitat de València

Canet, E (2015): La intervención con adolescentes y familias desde el enfoque sistémico en Navarro Pérez y Mestre Escrivá (coord.) 2015: El marco global de atención al menor. València. Tirant Humanidades.

García, Canet et al (2003): Manual sobre la violencia contra las mujeres. Guía de información para la mujer en situación de abuso. València. Generalitat Valenciana.

Canet, E y Garrigós, P (2017): Los servicios sociales para la mujer en Martínez y Uceda (coord) (2017): Los Servicios Sociales en la provincia de València. Análisis territorial y estado de la cuestión. València. Publicacions de la Universitat de València.

Canet, E (2013): Los interlocutores y las interlocutoras con las que comunica el Trabajo Social en Escoda (coord.) 2013: Habilidades sociales y de comunicación del Trabajo social. Valencia. Tirant Humanidades.

Canet, E (2015): La violencia de género a través de las TIC: percepciones y posicionamiento del alumnado de Trabajo Social de la Universitat de València en Uceda, Botija et al (2015) (coord.) El futuro de los Servicios Sociales en contexto de cambio. Alfa Delta Digital.

Canet, E (2017). Violència Masclista. Una guia per a intervindre-hi. Edicions del 1979

 

 

 

Biografia, versió en valencià]

GIL JUNQUERO, MONICA

GIL JUNQUERO, MONICA

PDI-Ajudant Doctor/A
MUT MONTALVA, ELENA

MUT MONTALVA, ELENA

PDI-Titular d'Universitat
Dega/Degana / Director/a Ets

Degana de la Facultat de Ciències Socials Professora Departament del Treball Social i Serveis Socials UNIVERSITAT DE VALÈNCIA Cláusula De Confidencialidad- Confidentiality Clause (ACGUV 227/2014: Art. 7.1) http://www.uv.es/websiuv/clausula_confidencialitat.html

21727

elena.mut@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

REIG TARAZONA, MARIA JOSE

REIG TARAZONA, MARIA JOSE

PAS-E. Administrativa