Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Gènere i Polítiques d'Igualtat Logo del portal

Foto Nom i cognoms Adreça + info Biografia
AGENJO CALDERON, ASTRID

AGENJO CALDERON, ASTRID

AGUADO BLOISE, TERESA EMPAR

AGUADO BLOISE, TERESA EMPAR

PDI-Prof. Permanent Laboral Ppl

2D12 Facultat de Ciències Socials Avinguda dels Tarongers, 4b, 46022 València

(9616) 25946

teresa.empar.aguado@uv.es

AGUADO HIGON, ANA M

AGUADO HIGON, ANA M

PDI-Catedratic/a d'Universitat
Coordinador/a de Programa de Doctorat

(9638) 64700

ana.aguado@uv.es

AIXELA CABRE, YOLANDA MARTA

AIXELA CABRE, YOLANDA MARTA

ALEMANY ANCHEL, MARIA JOSE

ALEMANY ANCHEL, MARIA JOSE

ARBIOL GONZALEZ, CLARA

ARBIOL GONZALEZ, CLARA

PDI-Contractat/Da Doctor/A

(9639) 83713

clara.arbiol@uv.es

BOLUFER PERUGA, MONICA

BOLUFER PERUGA, MONICA

PDI-Catedratic/a d'Universitat

Facultat de Geografia i Història Av. Blasco Ibáñez, 28 46010 València

(9639) 83547

monica.bolufer@uv.es

Biografia
 

Treballa en història sociocultural i història de les dones en l'època moderna, en particular en el segle XVIII. Entre els seus interessos i objectes d'investigació figuren la representació de la diferència de sexes en la cultura de la Il·lustració, les pràctiques d'escriptura i lectura femenines, la història de la família, les concepcions de la intimitat, la privadesa i l'esfera pública, la regulació moral dels costums (civilitat, higienisme), en el context del procés de modernització de la societat espanyola i de les relacions culturals entre Espanya i Europa en el Segle de les Llums. Sobre aquestes qüestions ha publicat diversos llibres: Mujeres e Ilustración. La construcción de la feminidad en la España del siglo XVIII (1998), Amor, matrimonio y familia (1998, amb Isabel Morant), Antonio Ponz: Viaje fuera de España (2007), La vida y la escritura en el siglo XVIII (2008), Mujeres y hombres en la Historia. Una propuesta pedagógica y docente (2018), Arte y artificio de la vida en común. Los modelos de comportamiento y sus tensiones en el Siglo de las Luces (2019; premi de la Sociedad Española de Estudios del Siglo XVIII a la millor monografia de 2019), i coeditat obres col.lectives (Historia y cine. La construcción del pasado a través de la ficción, 2015; Educar las costumbres y los sentimientos. Una mirada desde la Historia, 2014; The Routledge Companion to the Hispanic Enlightenment, 2020; European Modernities and the Passionate South, 2023). També ha publicat nombrosos articles i capítols en revistes i llibres acadèmics a Espanya, França, Gran Bretanya, Estats Units i Alemanya.

Ha dirigit diversos projectes de recerca finançats pel Ministerio de Ciencia y Universidades (2005-2018)  i liderat l'equip espanyol participant en PURE (Public REnaissance, HERA-net, 2019-2022, https://www.hiddencities.eu).També ha participat en d'altres internacionals concedits per COST, Leverhulme Trust, ANR-DFG, PAPIIT, Welcome Trust. Actualment és investigadora principal de CIRGEN: Circulating Gender in the Global Enlightenment: Ideas, Networks, Agencies, financiado por el European Research Council (ERC Advanced Grant 2017, 787015, 2019-2024) (https://cirgen.eu).

Ha estat vicepresidenta de la Fundación Española de Historia Moderna (FEHM) i membre de la Junta Directiva de la Asociación Española de Investigación de Historia de las Mujeres (AEIHM). És experta avaluadora del European Research Council, COST, la Agencia Española de Investigación i les agències autonòmiques DEVA i AGAUR.

En l'àmbit de l'ensenyament, la innovació docent i la transfèrencia social, ha participat en nombroses publicacions divulgatives i pedagógiques (les més recents, El lugar de las mujeres en la Historia, 2023, i Women in the History of Science), ha impartit cursos d'innovació i actualització docent en l'educació universitària i secundària, i ha format part dels equips impulsors de l'app històrica per a dispositius mòbils Hidden Cities i l'obra de teatre La Farsa de les Germanies.

BONILLA CAMPOS, AMPARO

BONILLA CAMPOS, AMPARO

PDI-Titular d'Universitat
Secretari/a d' Institut Universitari

Departamento de Personalidad, Evaluación y Tratamientos Psicológicos. Facultad de Psicología. Av. Blasco Ibáñez, 21. 46010 Valencia

(9638) 64397

amparo.bonilla@uv.es

CASTRO GARCIA, CARMEN

CASTRO GARCIA, CARMEN

Biografia
 

Doctora cum laude en Economia, especialitzada en models de benestar i polítiques europees de gènere. Investigadora i integrant de la Càtedra d'Economia Feminista; professora associada d'Estructura Econòmica de la Universitat de València.
El meu major experiència està en l'àmbit de la consultoria estrateǵica i polítiques públiques per a la igualtat de gènere.
El 2002 vaig crear SinGENEROdeDUDAS.com, una comunitat de coneixement sobre qüestions de gènere, democràcia i economia feminista que segueix activa.
Activista feminista des de fa més de trenta anys, una de les promotores de la Plataforma pels Permisos Iguals i intransferibles de Naixement i Adopció (PPiiNA) i també de l'Observatori de Gènere, Economia, Polítiques públiques i Desenvolupament (GEP & DO).
Entre els reconeixements rebuts en destaco els més recents 'Les Corts de les Dones', atorgat per Les Corts Valencianes, al març de 2019 i el I Premi Nexe a la trajectòria acadèmica en defensa dels valors democràtics al País Valencià, el 2018.

Selecció de publicacions:

  • Claves feministas para transiciones económicas (en revisió editorial) Tirant Humanidades. Col·lecció Quaderns Feministes, 4. [2020]

  • Políticas de igualdad. Permisos por nacimiento y transformación de los roles de género  Catarata (ISBN:978-849097307-3) [2017]

  • La política de permisos por nacimiento y su potencial para transformar los roles de género. En Bienestar y Políticas Públicas. Retos para pactar el futuro. Catarata (ISBN: 978-84-9097-417-9) [2018: 221-240]

  • Aportaciones de la economía feminista y las redes de género para la transformación del modelo de ciudad (en co-autoria amb Moltó-Carbonell,Mª  Luisa). En València y su economía: un modelo sostenible es posible. Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat. Universitat de València. (ISBN: 978-84-9133-139-1) [2018: 221-240]

  • Parental leave policy and gender equality in Europe (en co-autoria amb Pazos-Morán, María). Feminist Economics, Vol 22. (ISSN: 1354-5701) [2016; 24 p]

  • La (des)igualdad de género en el sistema de impuestos y prestaciones en España. En Fiscalidad y Equidad de Género (en co-autoria amb Medialdea-García, Bibiana). Fundación Carolina (ISSN: 1885-866-X) [2010: 105-139]

 

COLAIZZI -, GIULIANA

COLAIZZI -, GIULIANA

PDI-Catedratic/a d'Universitat

Facultad de Filología, Traducción y Comunicación Avda. Blasco Ibáñez, 32 Valencia 46010

(9638) 64285

giuliana.colaizzi@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

CUCO GINER, JOSEPA

CUCO GINER, JOSEPA

PDI-Emerit/a Universitat

(9638) 28460

josepa.cuco@uv.es

DOMINGUEZ CASTILLO, MARIA PILAR

DOMINGUEZ CASTILLO, MARIA PILAR

PDI-Associat/Da Universitari/A
EL KHAMSI -, RAJAE

EL KHAMSI -, RAJAE

GARCIA DAUDER, DAU

GARCIA DAUDER, DAU

GIL JUNQUERO, MONICA

GIL JUNQUERO, MONICA

PDI-Ajudant Doctor/A
GIMENEZ URRACO, ELENA

GIMENEZ URRACO, ELENA

PDI-Contractat/Da Doctor/A
Coordinador/a Curs

(9638) 64606

elena.gimenez@uv.es

GOMEZ SANCHEZ, LUCIA

GOMEZ SANCHEZ, LUCIA

PDI-Contractat/Da Doctor/A
Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

Doctora en Psicología. Premio Extraordinario de Doctorado. Profesora en el departamento de Psicología Social. Profesora en el Máster de Género y Políticas de Igualdad del que es Codirectora y en el Doctorado de Estudios de Género de la Universitat de Valéncia. Miembro del grupo de investigación Género, Conocimiento, Historia y Subjetividad (GECOHIS) del Institut Universitari d’ Estudis de les Dones.

Desde su Tesis Doctoral “Procesos de subjetivación y movimiento feminista: una aproximación política al análisis psicosocial de la identidad contemporánea” sus intereses docentes e investigadores han tenido un un doble hilo conductor:

Por un lado, el interés por explorar las transformaciones subjetivas que generan las racionalidades políticas neoliberales en relación con lógicas heteropatriarcales. Una exploración dirigida a visibilizar las condiciones que posibilitan experiencias de sujeción y de resistencia en ámbitos diversos y problemas concretos. En el movimiento feminista: Experience, subjectivity and politics in the Italian feminist movement: redefining boundaries betwen body and discourse (European Journal of Womens Studies); Feminism and identity in political psychology (Feminism & Psychology); Women and globalization: theoretical and political challenges of feminism criticism (WAGADU. A Journal of Transnacional Women’s and Gender Studies); Subjetivación y feminismo: análisis de un manifiesto político (Athenea Digital. Revista de pensamiento e investigación social). En el ámbito educativo: Foucault y el análisis sociohistórico: sujetos, saberes e instituciones educativas (Revista de Educación y Pedagogía); Emancipación e igualdad: aspectos sociopolíticos de una experiencia pedagógica (Educaçao & Sociedade); Devir-criança: experimentar e explorar otra educaçao (Educaçao & Realidade); Sujetos Flexibles: Racionalidades neoliberales y políticas educativas (Education Policy Analysis Archives); Educación postdisciplinaria, formación de nuevas subjetividades y gubernamentalidad neoliberal: herramientas conceptuales para un análisis del presente (Revista Mexicana de Investigación Educativa). En el espacio universitario: Ética y política en la universidad española: la evaluación de la investigación como tecnología de la subjetividad (Athenea Digital. Revista de pensamiento e investigación social) Gubernamentalidad neoliberal y producción de conocimiento en la universidad: genealogía de una configuración subjetiva (Universitas Psychologica).

Y por otro lado, la crítica epistemológica al saber psicológico y a sus efectos de regulación social: Psicología, identidad y política en las racionalidades políticas neoliberales (Psicologia & Sociedade); A dobra. Psicología e subjetivaçao (Nunca fomos humanos. Nos rastros do sujeito); El poder psiquiátrico (1973-1974). Una genealogía de la función psi (Ir a clase con Foucault). Así como la preocupación por materializar la conexión entre producción de conocimiento y práctica política que permiten las epistemologías feministas, incorporando esta perspectiva a la formación investigadora del Máster en Género y Políticas de Igualdad donde coordina la asignatura: “Técnicas de investigación: opciones epistemológicas y metodológicas desde una perspectiva feminista”.

Ha realizado estancias de investigación en la Universitá degli Studi di Verona, en la Universitá Roma Tre, en la Universidad de La Habana. Ha participado en diversos proyectos de I+D+i de la Universitat de Valéncia y de la Universitat Autónoma de Barcelona.

Actualmente, forma parte de la Cátedra de Economía Feminista donde coordina el eje de trabajo “Economía feminista y procesos de subjetivación neoliberal: propuestas para el cambio cultural” centrado en la divulgación y problematización de las propuestas teóricas surgidas desde la Economía Feminista que apelan a la necesidad de una transformación subjetiva y cultural que rompa la complicidad con los modelos socioeconómicos hegemónicos.

GRAU MUÑOZ, ARANZAZU

GRAU MUÑOZ, ARANZAZU

PDI-Contractat/Da Doctor/A
Responsables de Gestio Academica
Coordinador/a Titulacio de Grau

(9638) 28468

arantxa.grau@uv.es

GUILLAMON CARRASCO, SILVIA

GUILLAMON CARRASCO, SILVIA

PDI-Titular d'Universitat
Secretari/a de Departament
Biografia
 

Silvia Guillamón Carrasco és Doctora en Comunicació Audiovisual (Premi Extraordinari, 2014), llicenciada en Comunicació audiovisual i en Filologia Hispànica i Màster en Ciències dels Llenguatges i Relacions Humanes. Professora Titular de Comunicació Audiovisual a la Universitat de València, és IP del projecte I+D+i "Representacions de gènere al cinema espanyol del segle XXI. Imaginari fílmic i discursos socials" (GV/2021/086), financiat per la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.. Ha estat docent a la Universitat Internacional Valenciana i a la Universitat de Buenos Aires (Argentina) i investigadora convidada a UCSC (University of California, Santa Cruz), UMASS (University of Massachusetts, Amherst) ia la Università di Bologna (Itàlia). La seva recerca està centrada en la intersecció entre semiòtica, feminisme, teoria de gènere i cinema espanyol.

Entre els articles publicats en els darrers anys cal destacar: (2020) “Haptic Visuality and Film Narration. Mapping New Women’s Cinema in Spain”, Communication & Society, Vol. 33(3); Guillamón Carrasco, S. y Belmonte Arocha, J. (2020) “Sexualidad, política del cuerpo y función socioeducativa del cine en Touch Me Not (Adina Pintilie, 2018)”, Fotocinema. Revista científica de cine y fotografía, Nº 21; Guillamón Carrasco, S. y Belmonte Arocha, J. (2020) “Figuraciones de lo siniestro en Parents (Bob Balaban, 1989)”, Tropelías. Revista de teoría de la literatura y literatura comparada, Nº 34; (2018) “El monstruo femenino. Lo siniestro y la construcción de lo materno en Furtivos, Fonseca. Journal of Communication, nº 17; (2017) “Gender Discourse & National Reconstruction. The Narrative of Historic Debt in Raza”, Communication & Society, 30 (2); (2017) “La representación de la femme fatale en el universo narrativo de Muerte de un ciclista (Juan Antonio Bardem, 1955)”, Área Abierta. Revista de comunicación audiovisual y publicitaria, Vol. 17 (3); (2016) “The Doll in the Imaginary of the Late Francoist Period: an Analisys of No es bueno que el hombre esté solo”, L’Atalante. Revista de estudios cinematográficos, nº 21.

HERMIDA MARTIN, YANIRA

HERMIDA MARTIN, YANIRA

HERRERO LOPEZ, YAYO

HERRERO LOPEZ, YAYO

IBAÑEZ DOMINGO, MELANIE

IBAÑEZ DOMINGO, MELANIE

PDI-Ajudant Doctor/A
Cap de Seccio-Servei
Cap Iniciatives Responsable de l'Aula d'Historia i Memoria Democratica
JABBAZ CHURBA, MARCELA ISABEL

JABBAZ CHURBA, MARCELA ISABEL

PDI-Titular d'Universitat

Facultat Ciències Socials Despatx 4D1 Av. Tarongers 4b 46022 València

(9638) 28521

marcela.jabbaz@uv.es

Biografia
 

MARCELA JABBAZ CHURBA, Doctora en Sociologia i Professora Titular en la Universitat de València on imparteix docència en estudis de grau i en el Màster Universitari en Gènere i Polítiques d'Igualtat. Ha sigut investigadora del Consell d'Investigacions Científiques i Tecnològiques de l'Argentina. Va dirigir i va participar d'investigacions nacionals i internacionals. Experta en polítiques públiques i estudis de gènere. Les seues últimes publicacions es relacionen amb bretxes de gènere: salarial i de cures; estereotips de gènere en les eleccions juvenils de professions i ocupacions; polítiques i plans d'igualtat; metodologies d'investigació. Al llarg de la seua trajectòria ha combinat la vida acadèmica amb un compromís social, participant de diverses entitats socials i professionals. També, exercint la consultoria i la transferència de coneixements a través de la formació de funcionariat i persones d'ONG.

Publicacions recents:

Jabbaz Churba, Marcela; Inés Soler Julve; Mónica Gil Junquero y Beatriz Belando Garín (2023). Informes d’impacte de gènere en la normativa universitària: guia de recomanacions i bones pràctiques en les universitats de la Xarxa Vives. Xarxa Vives d’Unitversitats: Universitat Jaume I.

Lozano, Claudia y Marcela Jabbaz Churba (2023). La decisión de emigrar o retornar: La percepción de las diferencias entre sistemas científicos en trayectorias científicas internacionales. Revista Iberoamericana De Ciencia, Tecnología Y Sociedad. Retrieved from https://ojs.revistacts.net/index.php/CTS/article/view/529

Jabbaz Churba, Marcela (2023). Las políticas de igualdad en la Unión Europea: Fases, perspectivas y agenda, en Bar Cendón, Antonio; Martínez López-Sáez, Mónica (coord.), La Unión Europea ante la crisis: Derechos, valores, seguridad y defensa. Madrid: Aranzadi.

Jabbaz Churba, Marcela (2023). Brecha salarial de género en la Universitat de València /2021. https://www.uv.es/igualtat/webnova2014/INFORME_BSG.pdf ISBN 978-84-09-50315-5.

Jabbaz Churba, Marcela; Mónica Gil Junquero e Inés Soler Julve (2022). Informes de impacto de género en la normativa universitaria. Herramientas y estrategia para su implementación en la Universitat de València. ISBN 978-84-09-46756-3 https://www.uv.es/igualtat/webnova2014/Guia_EIG.pdf

Jabbaz Churba, Marcela y Juan Antonio Rodríguez-del-Pino (2022). A visceral method to study gender-based violence among youth. Analise Social, 243, LVII (2), 232 - 255. https://doi.org/10.31447/AS00032573.2022243.02

Rodríguez del Pino, Juan A. y Marcela Jabbaz Churba (2022). Deconstruyendo machos, construyendo personas. Relatos de la masculinidad hegemónica en España, Revista de Estudios Sociales, 79, 108-124. https://doi.org/10.7440/res79.2022.07

Soronellas Masdeu, Montserrat; Carmen Gregorio Gil y Marcela Jabbaz Churba (2022). ¡Apáñatelas como puedas! Dilemas morales en el cuidado familiar de personas dependientes durante la pandemia. Disparidades, Revista de Antropología, 77, 1–9, DOI: https://doi.org/10.3989/dra.2022.001b

Soronellas, Montserrat y Marcela Jabbaz (2022). Cuidadoras familiares frente al shock pandémico (pp. 93-145). En Dolors Comas-d'Argemir y Silvia Bofill-Poch (eds) Cuidar a mayores y dependientes en tiempos de la covid-19, Valencia(Espanya): Tirant Lo Blanch

Jabbaz Churba, Marcela (2021). Custody and Care of Children in Spain: Can the Two Rights be Reconciled? Feminist Legal Studies, 29, Springer-Nature, 351-373. https://doi.org/10.1007/s10691-021-09466-2

Samper Gras, Teresa; Marcela Jabbaz; Sergio Tomás y Andrea Ferrer (2021). ¡No son las criaturas, es la academia! Brechas salariales de género y carrera investigadora en la universidad. Asparkía. Investigación feminista 39, 165-184

Jabbaz Churba, Marcela (2021). Infancia alterada en pleitos por la custodia de menores. Áreas. Revista Internacional de Ciencias Sociales, 42, 39-50.

Jabbaz Churba, Marcela (2021). ¿Participa el funcionariado de las políticas de igualdad? La importancia de su implicación en los informes de impacto de género. En Juan A. Rodríguez del Pino y María Angeles Abellán (eds). Participación y sostenibilidad en la sociedad valenciana, Valencia: Tirant lo Blanch.

Jabbaz Churba, Marcela y Capitolina Díaz Martínez (2020). Menores en disputa. Custodia, visitas y patria potestad en la Comunidad Valenciana. Valencia: Tirant lo Blanch, 220 p.

Jabbaz Churba, Marcela; Samper-Gras, Teresa y Díaz Martínez, Capitolina (2019). La brecha salarial de género en las instituciones científicas. Estudio de caso.  Convergencia, Revista de Ciencias Sociales, 80, 1-27.

Marcela Jabbaz Churba; Juan Antonio Rodríguez del Pino y Nina Navaja Pertegás (eds) (2019). Miradas de género: Una sociología sin barreras, cerraduras ni cerrojos. Barcelona: Icaria.

Marcela Jabbaz Churba (ed.) (2019). Gender perceptions and conditioning in the life and career aspirations of young people. The case of Valencia. DG Justice, EU, “Free to Choose” JUST/2015/RGENAG/ROLE/9717

Marcela Jabbaz Churba (2019). La desigualdad de género y el mercado de trabajo. En Ariño, Antonio et. al, La sociedad valenciana en transformación (1975-2025). Universitat de Valencia PUV.

Marcela Jabbaz Churba (2018). Cap a un model de construcció de la interculturalitat al territori comarcal. Ensenyaments d'un procés a l'Horta Sud de València. En Moncusi, Albert et. al. (eds.). Barris i ciutats en clau pluricultural. Construcció del conflicte, experiències veïnals i gestió institucional. Valencia: Neopatria.

Teresa Samper-Gras, Ana Sánchez; Marcela Jabbaz y Capitolina Díaz (2018). Guía para la inclusión de la perspectiva de género en la investigación científica. En Discusiones sobre investigación y epistemología de género en la ciencia y la tecnología. Universidad de Costa Rica

Capitolina Díaz y Marcela Jabbaz (2017). El feminicidio. Un fenómeno global y máxima expresión de la discriminación de las mujeres. En Alfrancio Ferreira Dias Elza Ferreira Santos Maria Helena Santana Cruz (coords). Gênero e sexualidades: entre invenções e desarticulaçõe. Sao Paulo: Editora IFS

Marcela Jabbaz Churba y Capitolina Díaz Martínez (2017). La implementación de políticas de igualdad de género en las administraciones públicas. Madrid: Tirant Lo Blanch

Sánchez; Ana; Samper-Gras; Teresa; Jabbaz; Marcela; Díaz; Capitolina (2017). An open path for gender equality inresearch: When women scientists question the state of science and the institutions embrace the criticism. Mètode Annual Review, 7, 97-103.

Sánchez, Ana; Samper-Gras, Teresa; Jabbaz; Marcela; Díaz; Capitolina (2016). El camí obert per a la igualtat de gènere en la recerca. Quan les científiques qüestionen l´estat de la ciència i les institucions incorporen la crítica. Mètode - Revista de la Universitat de València, 91, 49 – 55.

Jabbaz; Marcela; Samper; Teresa (2015). Aprendiendo a investigar en el grado de RRLL y RRHH: Un estudio sobre la precarización de jóvenes y mujeres en el comercio. Lan Harremanak, 391 – 409.

JABBAZ, M. “La variedad de políticas de servicios sociales municipales: articulación institucional y comunitaria”, en Revista Española de Sociología nº 22, 2014

LACOMBA VAZQUEZ, JOAN

LACOMBA VAZQUEZ, JOAN

PDI-Catedratic/a d'Universitat
Director/a de Departament

(9638) 28183

joan.lacomba@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

LARCO MUÑOZ, PAOLA

LARCO MUÑOZ, PAOLA

MALO DE MOLINA, MARTA

MALO DE MOLINA, MARTA

MARRADES PUIG, ANA ISABEL

MARRADES PUIG, ANA ISABEL

PDI-Prof. Permanent Laboral Ppl
Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

MESTRE I MESTRE, RUTH MARIA

MESTRE I MESTRE, RUTH MARIA

PDI-Titular d'Universitat

(9638) 28819

ruth.mestre@uv.es

Biografia
 

[ Traducció automàtica ]

Ruth M. Mestre i Mestre, professora de filosofia del dret i membre del Institut Universitari d'estudis de les dones de la Universitat de València, És especialista en Teoria Feminista del Dret i forma part de la European Network of Experts in the field of Gender Equality.

Ha publicat amb Lorena Sosa Ensuring the non-discriminatory implementation of measures against violence against women and domestic violence:  Article 4, paragraph 3 of the Istanbul Convention, Collection of papers addressing the issue of Violence against women (2022), Council Of Europe. Va coordinar al costat de S. Jonhsdotter l'informe 'FGM in Europe: An analysis of Court Cases, a instàncies de la Comissió Europea (publicat per la European CommisionDirectorate GeneralJustice (2016).

Així­ mateix, ha estat investigadora principal del projecte 'Democracia i participación política de las mujeres. Estudio crítico comparado de nuevos análisis y estrategias', finananciat pel Ministeri d'Igualtat, així com investigadora principal a l'estat espanyol del projecte DAPHNE- EURONET, financiat pel programa Daphne de la UE, per elaborar plans d'acció contra les MGF.

Doctora en dret per la *Universitat de València, màster en sociologia jurídica per l'Institut Internacional de sociologia Jurídica de Oñati i màster en teoria del dret per la Académie Europèene de Théorie du Droit de Brussel·les. Ha estat Marie Curie Fellow en el Centre for research in ethnic relations de la University of Warwick (UK). Ha participat en nombrosos projectes d'investigació a l'estat espanyol i en dos projectes Daphne (UE) sobre Mutilacions/talls Genitals Femenins a Europa.

Entre les seves publicacions cal destacar els articles escrits juntament amb Sara Johnsdotter, "Court cases, cultural expertise and FGM in *Europe, Studies in Law, Politics and Society, Vol 78, 2019, Special Issue Cultural Expertise and socio legal studies (Austin Sarat, ed.) i FGM in Europe. Public discourse vs empirical evidence, International Journal of Law, crime and Justice, 51, 2017. Entre els seus llibres destaquen La Caixa de Pandora. Introducció a la teoria feminista del dret, PUV 2006, i la coordinació de dos llibres col·lectius: Dones, drets i ciutadanies, Tirant lo Blanch, València 2009 i, junt amb Yanira Zúñiga, Democracia y participación política de las Mujeres. Visiones desde Europa y America Latina, Tirant lo Blanch, 2013; Democracia y participación política de las mujeres. Estudio cítico comparado de nuevos análisis y estrategias, Instituto de la mujer,  2014, http://www.inmujer.gob.es/areastematicas/estudios/estudioslinea2014/home.htm; Les cares de la prostitución en el estado español: entre la ley de extranjería y el código penal, en R. Osborne: Trabajador@s del sexo. Derechos, migraciones y tráfico en el S. XXI, Ed. Bellaterra, 2004.

En l'àmbit de la docència de postgrau actualment és professora en el Màster en Drets Humans, Democracia i Jusiticia Internacional de la Facultat de dret de la Universitat de València, el Màster d'Agents d'Igualtat de la Universitat de València i el Màster d'Igualtat de dones i homes de la Universitat del País Basc. Ha impartit docència així mateix, a títol d'exemple, en el European Master of Human Rights (Venecia, Ita lia), en el Doctorat en Drets humans i Globalitzación de la Universidad Pablo de Olavide (Sevilla), o en el Curso de especialización en derechos humanos de la Universidad Andina de Ecuador.

Ha estat Directora de la Clí­nica Jurídica per la Justicia Social de la Universitat de València i vicepresidenta de la European Network of Clinical Legal  Education (ENCLE). Va ser Cap de iniciatives en matèria de diversitat a la Universitat de València (2018-2022).

MOLINA GALVAÑ, MARIA DOLORES

MOLINA GALVAÑ, MARIA DOLORES

PDI-Prof. Permanent Laboral Ppl
MORIANA MATEO, GABRIELA

MORIANA MATEO, GABRIELA

PDI-Prof. Permanent Laboral Ppl
Director/a d' Institut Universitari
MUT MONTALVA, ELENA

MUT MONTALVA, ELENA

PDI-Titular d'Universitat
Dega/Degana / Director/a Ets

Degana de la Facultat de Ciències Socials Professora Departament del Treball Social i Serveis Socials UNIVERSITAT DE VALÈNCIA Cláusula De Confidencialidad- Confidentiality Clause (ACGUV 227/2014: Art. 7.1) http://www.uv.es/websiuv/clausula_confidencialitat.html

21727

elena.mut@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

NAVAS SAURIN, ALMUDENA ADELAIDA

NAVAS SAURIN, ALMUDENA ADELAIDA

PDI-Titular d'Universitat

Departament de Didàctica i Org. Escolar - Despatx D08 Facultat de Filosofia i CC. Educació Av. Blasco Ibáñez,30 46010 - València

(9639) 83695

almudena.navas@uv.es

PEDRO BUENO, AURORA

PEDRO BUENO, AURORA

PDI-Titular d'Universitat

(9638) 28611

aurora.pedro@uv.es

PEREZ OROZCO, AMAIA

PEREZ OROZCO, AMAIA

PLA JULIAN, ISABEL

PLA JULIAN, ISABEL

PDI-Titular d'Universitat

Isabel Pla-Julián Profesora Titular Departamento de Economía Aplicada Dra. UD. I. Economía Feminista Facultad de Economía Campus de Tarongers Despacho 2F4. Segunda planta. Avda. Tarongers s. n. 46021 Valencia Teléfono 00 34 96 382 84 20

(9638) 28420

isabel.pla@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

RAMOS LOPEZ, M. AMPARO

RAMOS LOPEZ, M. AMPARO

PDI-Prof. Permanent Laboral Ppl

9638 64964

64964

amparo.ramos@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

RIBERA MARTIN CONSUEGRA, BEGOÑA

RIBERA MARTIN CONSUEGRA, BEGOÑA

RODRIGUEZ DEL PINO, JUAN ANTONIO

RODRIGUEZ DEL PINO, JUAN ANTONIO

PDI-Titular d'Universitat
Coordinador/a Curs
Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

ROIG BERENGUER, ROSA MARI

ROIG BERENGUER, ROSA MARI

PDI-Ajudant Doctor/A
SAMPER GRAS, MARIA TERESA

SAMPER GRAS, MARIA TERESA

PDI-Associat/Da Universitari/A
SANCHEZ PEREZ, ROSARIO

SANCHEZ PEREZ, ROSARIO

PDI-Titular d'Universitat
SANFELIU GIMENO, MARIA LUZ

SANFELIU GIMENO, MARIA LUZ

PDI-Titular d'Universitat

Avda. Blasco Ibáñez, 30, 46010 Despacho 304

(9638) 64838

m.luz.sanfeliu@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

TASA FUSTER, VICENTA

TASA FUSTER, VICENTA

PDI-Prof. Permanent Laboral Ppl
Coordinador/a Curs
VALLS LLOBET, CARME

VALLS LLOBET, CARME

VAZQUEZ VERDERA, VICTORIA

VAZQUEZ VERDERA, VICTORIA

PDI-Titular d'Universitat
Director/a Titulacio Master Oficial
Coordinador/a Curs

(9638) 64672

toya.vazquez@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]

VERDEGUER ARACIL, INMACULADA

VERDEGUER ARACIL, INMACULADA

PDI-Titular d'Escola Universitaria

--------------------------------- "Defensem la Universitat Pública" --------------------------------- Inmaculada Verdeguer Aracil Facultat de Ciències Socials Universitat de València Avda Tarongers 4B 46021 Valencia Tel. 96 382 81 85

inmaculada.verdeguer@uv.es

YEVES BOU, M. TERESA

YEVES BOU, M. TERESA

PDI Jubil./Sit.Especiales-Titular d'Universitat

Teresa.Yeves@uv.es Departamento de Trabajo Social y Servicios Sociales. Facultad de Ciencias Sociales

teresa.yeves@uv.es

Biografia
 

[Biografia, versió en valencià]