Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Especialització en Intervenció Logopèdica Logo del portal

Presentació

El present Màster Oficial (Verificat pel Ministeri d'Educació i Ciència) compta amb un interès acadèmic i professional, ja que permet una formació científica i aplicada d'acord amb la requerida per al/la professional de la Logopèdia en l'Entorn Europeu d'Educació Superior (EEES). L'interès acadèmic resideix a oferir una formació especialitzada, tant en competències com en estructura i continguts. L'interès científic resideix a oferir al/l'alumne/a la possibilitat de complementar la seua formació amb aspectes metodològics, científics i professionals avançats i d'afavorir la productivitat científica en aquest camp d'estudi, tal com és reconegut en la resta d'Europa.

Per a açò, es compta amb un professorat de reconegut prestigi tant en l'àmbit acadèmic com el professional.

Aquest Màster està destinat als/as professionals del llenguatge, la parla, la veu i altres aspectes de la comunicació amb interès a actualitzar coneixements, completar la seua formació amb aspectes especialitzats i avançar en el coneixement científic del seu àmbit professional.