Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Intervenció Psicològica en Àmbits Socials Logo del portal

Presentació

 

El màster Universitari en Intervenció Psicològica en Àmbits Socials de la Universitat de València (Espanya), està dirigit a llicenciats i graduats en Psicologia que desitgen especialitzar-se en el perfil professional de la psicologia de la intervenció social i comunitària.

 

El màster consta de 120 crèdits (ECTS) i té una durada de dos cursos acadèmics. Proporciona una àmplia formació bàsica i especialitzada en la diversitat d'àmbits socials en els quals el psicòleg/a treballa en l'actualitat: infància i família, joventut, dona, minories socials, discapacitats i persones majors. Aquest màster inclou pràctiques externes en diferents Organismes públics i privats: Ajuntaments, Serveis Socials, centre de menors, institucions penitenciàries, residències de persones majors, associacions de familiars, etc.

A més de l'especialització professional, aquest màster permet a l'estudiant iniciar-se en la investigació, la qual cosa li possibilita el seu accés al Doctorat.