Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Investigació en Biologia Molecular, Cel·lular i Genètica Logo del portal

.
.

Màster IBMCG

Màster en Investigació en Biologia Molecular, Cel·lular i Genètica

Beatriz Martín Herreros: “Vaig decidir cursar este màster per la possibilitat de realitzar el TFM en un grup de la UV que ja coneixia"

alumna

14 de de setembre de 2018

Acabant els estudis de Biologia en la Universitat de València i amb el propòsit d'iniciar una carrera investigadora, vaig passar un temps fent un cop d'ull als masters oferts per la universitats públiques espanyoles. Em vaig decantar per seguir la meva formació en la Universitat de València. Van ser vàries les raons per les quals vaig escollir el Màster en Recerca en Biologia Molecular, Cel·lular i Genètica. La principal va ser l'oportunitat que m'oferien de realitzar el Treball de Final de Màster en el laboratori on havia realitzat el Treball Final de Grau i per tant ja coneixia. A més, el TFM és de 30 ECTS, per la qual cosa passes un quadrimestre complet realitzant-lo i adquirint així experiència en el laboratori.
D'altra banda, a més de les assignatures troncals que ofereix aquest màster, existeix una àmplia oferta d'assignatures optatives, enfocades en diferents àrees. Pel que pots especialitzar-te a l'àrea que més t'agrade o simplement escollir assignatures optatives d'especialitats diferents.
Després de cursar el màster, destaque l'assignatura optativa “Detecció i identificació de poblacions microbianes” ja que si tens interès per la microbiologia, com és el meu cas, t'aporta coneixements diferents pel que fa als obtinguts durant el grau. Pel que fa a assignatures troncals, destaque “Tecnologies òmiques” que malgrat la seva dificultat són coneixements bàsics que tot estudiant que vulga iniciar la seva carrera investigadora ha de conèixer.
Finalment, destacar l'amabilitat i proximitat dels professors, així com també la gran labor dels directors del màster.