Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Investigació en Biologia Molecular, Cel·lular i Genètica Logo del portal

Objectius del màster

La finalitat del màster IBMCG és impartir una formació d'excel·lència en biologia molecular, cel·lular i genètica, tant en el pla teòric com en el pràctic. Es pretén que els estudiants adquireixen una formació teòrica bàsica, desenvolupen les habilitats necessàries per a la realització de tasques investigadores, i adquireixen les actituds científiques correctes que els permeten enfrontar-se als problemes científics en bioquímica i biologia molecular, biologia cel·lular, fisiologia vegetal, genètica o microbiologia, que cobreixen gran part de l'espectre de professionalització de les disciplines biològiques.

El perfil prioritari del màster IBMCG és formar investigadors, tant per a la posterior aplicació en l'àmbit universitari (entrada al doctorat) com en empreses privades o organismes oficials en què es desenvolupi tasca investigadora. Per això, el màster culmina amb el Treball Fi de Màster que es porta a terme a les línies d'investigació oferta pels grups de recerca que participen en el Màster i el prestigi és reconegut a nivell nacional i internacional. Òbviament, els titulats del Màster poden incorporar-se directament a la Fase de Recerca del Programa de Doctorat Biotecnologia, lligat al màster IBMCG.