Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Neurociències Bàsiques i Aplicades Logo del portal

Celebració de la primera Jornada de Presentació de les Línies d'Investigació en Neurociències

  • 17 d’octubre de 2023
Presentació de la Jornada als estudiants sobre les línies d'investigació en neurociència.

I Jornada de Presentació de Línies d'Investigació en Neurociències del professorat del Màster en Neurociències Bàsiques i Aplicades.

Divendres passat 6 d'octubre va tindre lloc en la Facultat de Psicologia i Logopèdia la celebració de la I Jornada de Presentació de Línies d'Investigació  en Neurociències del professorat del Màster en Neurociències Bàsiques i Aplicades. L'objectiu d'esta Jornada consistia a donar l'oportunitat a tot l'estudiantat de conéixer de primera mà els laboratoris i les línies d'investigació en les quals es podran incorporar amb l'objectiu de fer els seus Treballs Finals de Màster. A la Jornada va acudir tant de professorat de la Universitat de València, dels Departaments de Psicobiologia (Fac. Psicologia i Logopèdia), Anatomia i Embriologia Humana (Fac. de Medicina), Biologia Cel·lular, Biologia Funcional i Antropologia Física (Fac. de Biologia) i Òptica i Optometria i Ciències de la Visió (Fac. Física), així com professorat extern, procedent de l'Hospital la Fe, el Centre d'Investigacions Príncep Felip i altres centres.

Les línies d'investigació presentades abasten des dels estudis de Psicologia Cognitiva i Afectiva en voluntaris humans sans i pacients fins a l'estudi de patologies del sistema nerviós, com l'Alzheimer o malalties del neurodesenvolupament en models animals, passant per estudis bàsics sobre el funcionament del sistema nerviós, des de la biologia molecular a l'organisme complet.

Després de la presentació de les línies, l'estudiantat va tindre l'ocasió d'entrevistar-se  amb els diferents tutors i tutores per a aclarir dubtes i poder decidir quin laboratori cobreix millor els seus interessos.

La Jornada va ser un èxit i confiem repetir l'experiència en cursos futurs.

 

 

Imatges: