University of Valencia logo Logo Master’s Degree in Occupational Health and Safety Logo del portal

Obert el calendari de preinscripció a Màster en Prevenció de riscos Laborals per al curs 2017-2018

  • January 16th, 2017
preinscripcion master

Ja pots preinscriure't en el Màster en Prevenció de Riscos Laborals!

El termini estarà obert des del dia 16 de gener fins al 15 de juny.

La Universitat de València et dóna l'oportunitat de preinscriure't en els seus Màsters Oficials en dues fases o períodes. El primer s'obri aquest dilluns 16 de gener i finalitzarà a les 14:00 hores del 15 de juny de 2017 (hora peninsular).

El Màster en Prevenció de Riscos Laborals està dirigit a estudiants provinents de D. Relacions Laborals o Graduat Social; L. Ciències del Treball; Llicenciat Medicina, especialitat Medicina del Treball; Diplomat en Infermeria, especialitat Infermeria del Treball; Diplomat en Infermeria d'empresa; Llicenciat Psicologia, perfil Psicologia del Treball i de les Organitzacions; Llicenciat en Química o Enginyeria Química; Llicenciat en Sociologia, així com els futurs Graduats en aquestes titulacions. Si estàs interessada/o a actuar com a Tècnica/o Superior en Prevenció de Riscos Laborals i a poder desenvolupar les funcions necessàries per a la prevenció de riscos laborals en les empreses, aquest és el teu màster!

Una vegada preinscrita/o, coneixeràs el resultat de la baremación l'11 de juliol. Si resultes admesa/o en el màster, hauràs de matricular-te entre el 17 i el 20 de juliol de 2017

Si no has sigut admesa/o, cap la possibilitat que el 26 de juliol et pugues matricular en el Màster en Prevenció de Riscos Laborals, sempre que s'hagen produït vacants en el procés de matriculació.

Tota la informació està disponible en la pàgina web de la Universitat de 
València
. Per a qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres a través del 
formulari o les xarxes socials.