Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals Logo del portal

Acte inaugural del Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals de la UV 2023/24

  • 20 de novembre de 2023
Mesa de ponentes

El divendres 10 de novembre de 2023 s'ha realitzat l'acte inaugural del curs corresponent al Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals de la Universitat de València.

L'esdeveniment ha comptat amb el suport de l'Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball (INVASSAT), del Col·legi Oficial de Tècnics Superiors en Prevenció de Riscos Laborals de la Comunitat Valenciana (COTSPRLCV) així com del Servei de Prevenció Alié VITALY i l'Empresa Valenciana Power Electronics.


L'acte s'ha inaugurat pel Director del Màster, Sr. Manuel Alegre Nueno. A continuació, el Cap del Servei d'Assistència i Promoció del INVASSAT, Sr. Juan Carlos Castellanos Alba, el Director de Seguretat i Salut Grup Power Electronics, Sr. Víctor Iranzo Borrás, i la Tècnica de PRL de Valora Prevenció, Sra. Mª Dolores Maeso Garcia (exalumna del Màster), han dissertat sobre aspectes relacionats amb la Seguretat i Salut en el treball des dels seus diferents prismes laborals. Finalment, el President del COTSPRLCV, Sr. Francisco José Cárcel Valero, ha tractat alguns aspectes importants en el desenvolupament professional actual dels tècnics en Prevenció de Riscos Laborals.

Imatges: