Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals Logo del portal

.

Interdisciplinar

Prepara't per a exercir en les especialitats en Prevenció de Riscos Laborals marcades per la normativa

.
.

Formació Integral en Prevenció de Riscos Laborals

Estudis de postgrau totalment adaptats a estudiants de diferents titulacions (psicologia, enginyeries, dret, etc)

.

Pràctiques professionals

Realitza pràctiques en empreses i institucions de prestigi abans de convertir-te en Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals

Presentació

Els riscos laborals són factors relacionats amb les condicions i l'organització del treball (llocs, materials i productes, eines, equips, moviments, postures, tasques, càrrega de treball, etc) que poden produir un dany sobre la salut dels treballadors. La prevenció de riscos laborals són les accions dutes a terme en totes les fases d'activitat de l'empresa amb l'objectiu d'eliminar o reduir la presència d'aquests riscos.

A Espanya, la prevenció de riscos laborals és obligatòria en totes les empreses, independentment de la seua grandària, activitat i/o caràcter públic o privat (Llei 31/1995, RD 39/1997). La normativa espanyola estableix que les activitats de prevenció de riscos laborals han de dur-se a terme per tècnics especialistes en aquesta matèria, en col·laboració amb els especialistes sanitaris (metges i infermers del treball).

L'objectiu principal d'aquest Màster és capacitar a l'estudiant per a actuar com a Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals i poder desenvolupar les funcions necessàries per a la prevenció de riscos laborals en les empreses en les tres especialitats marcades per la normativa (Seguretat en el Treball, Higiene Industrial i Ergonomia i Psicosociologia Aplicada).

El Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals (MUPRL) de la Universitat de València és presencial, té una durada de dos cursos acadèmics (mínim 100 crèdits) en els quals s'inclou la realització de pràctiques externes tutoritzades en empreses (mínim 225 hores).

Notícies

 

Segueix-nos

Contacta'ns

Nom:
Correu:
País:
Telèfon:
Comentaris:

Troba'ns

Manteniu premuda la tecla Ctrl mentre us desplaceu per apropar o allunyar el mapa