Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

El Treball Fi de Màster (TFM) haurà de ser un estudi original i tindrà per objecte un tema relacionat amb els continguts del màster. Amb el TFM es pretén que l'estudiant adquirisca i practique habilitats per a la recerca i maneig de fonts documentals útils per al coneixement i la investigació en matèria de prevenció de riscos laborals, per a construir i manejar bases de dades relacionades amb les activitats preventives, per a plantejar hipòtesis i objectius factibles, vàlids i rellevants en relació amb un problema de coneixement en prevenció de riscos laborals, per a aplicar tècniques d'investigació quantitatives i/o qualitatives en l'estudi i avaluació dels fenòmens d'interès per a la prevenció, per a analitzar críticament el disseny, resultats i conclusions d'estudis d'investigació relacionats amb la prevenció de riscos laborals, per a avaluar les hipòtesis i objectius plantejats, per a estructurar i escriure informes estructurats sobre les dades i informació obtinguts a partir del seu treball, incloent conclusions amb implicacions pràctiques per a la prevenció de riscos laborals, i per a l'exposició i defensa oral del seu treball.

Un dels objectius de l'assignatura “Metodologia i tècniques d'investigació” (obligatòria, 3 crèdits), cursada a l'inici del segon curs del màster, és proporcionar a l'estudiant coneixements i habilitats que li ajuden per al desenvolupament del seu TFM.

Des dels diferents departaments amb docència en el màster (Dret del Treball i de la Seguretat Social, Química Analítica, Física Aplicada i Electromagnetisme, Microbiologia i Ecologia, Psicologia Social, Sociologia i Antropologia Social, Metodologia de les Ciències del Comportament, Medicina Preventiva i Salut Pública) es proposen i revisen anualment el llistat de tutors i temes per a la realització dels TFM. Els estudiants trien tema i tutor per al seu TFM per ordre de nota mitjana de l'expedient acadèmic del màster, a l'inici del segon curs acadèmic.

Es disposa d'informació addicional sobre els criteris i procediments per a la realització i avaluació del TFM en l'Aula Virtual.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies