Logo de la Universdad de Valencia Logo Máster Universitario en Prevención en Riesgos Laborales Logo del portal

  • Universidad de Valencia

Eixida de camp a l'empresa Farinetes Alimentació S.L. a Alzira

cartel farinetesEl passat dimecres passat 5 d'octubre els alumnes del Màster Universitari en Prevenció de Riscos Laborals de la Universitat de València van visitar l'empresa de fabricació de rosquilletas Farinetes, a Alzira.

12 de diciembre de 2016

Durant la visita, els alumnes i alumnes van poder veure les instal·lacions de la fàbrica dedicada a la producció i venda a l'engròs i al detall de productes elaborats de pa, pasteleria, bolleria i bombons, entre uns altres.

En aquesta jornada, a més, els assistents van poder observar in situ el procés de producció i van rebre una àmplia explicació per part del seu Gerent, Francisco Domínguez, i la seua Responsable de Qualitat i Prevenció de Riscos Laborals, Noelia de la Concepció, sobre els sistemes de gestió aplicats en l'empresa.

El professor responsable de la visita va ser Ricard Calvo.

foto farinetes

 

 

 

 

Etiquetas
 

Esta página web utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de análisis del tráfico y para facilitar la inserción de contenidos en redes sociales a petición del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información consulte nuestrapolítica de cookies