Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Objectius generals

Els objectius generals del títol es concreten a formar i capacitar professionalment als professors i professores d'educació secundària obligatòria i batxillerat, formació professional i ensenyaments d'idiomes en els coneixements científics necessaris de caràcter psicopedagògic i didàctic propis de la docència en els quals han de demostrar plena competència professional.

A més de completar la seua formació disciplinar en funció de les diverses especialitats en les quals s'estructura el màster, l'ofici de professor/a exigeix la capacitació en les eines necessàries per a una adequada innovació docent i iniciació a la investigació educativa, així com un període de pràctiques on el futur professor/a adquirisca una primera experiència de l'exercici de la professió docent.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies