Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Professor/a d'Educació Secundària Logo del portal

  • Treball

Máster Universitari en Professor/a d'Educació Secundària per la Universitat de València

Requisits per a l'accés a l'especialitat  de Dibuix 

 

Poden accedir a aquesta especialitat sense necessitat de realitzar la prova d'accés les persones que posseisquen la titulació de Llicenciatura o Grau en Belles Arts, Arquitectura o Grau en Arquitectura,Grau en Edificació. Grau en Arquitectura Tècnica, Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes.

També poden accedir a aquesta especialitat directament aquelles llicenciats / des o graduats / des amb 240 crèdits ECTS, (no és possible només amb diplomatura) que mitjançant un certificat acadèmic acrediten haver rebut, almenys, formació universitària equivalent a una assignatura bàsica de 9 crèdits ECTS de dibuix tècnic i a una assignatura bàsica de 9 crèdits ECTS de dibuix artístic.

Aquells estudiants que no acrediten les titulacions ni les matèries esmentades, inclosos titulats/des en ensenyaments artístics superiors, hauran de superar una prova que confirme el seu domini -a nivell de grau universitari- de les competències relatives a aquesta especialitat. La prova versarà sobre els continguts de les matèries pròpies de l'especialitat.

Currículum que constiruirá el referent sobre el qual versarà la prova d'accés a l'especialitat:

http://www.docv.gva.es/datos/2015/06/10/pdf/2015_5410.pdf

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies