Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Professor/a d'Educació Secundària Logo del portal

  • Treball

Máster Universitari en Professor/a d'Educació Secundària per la Universitat de València

Requisits per a l'accés a l'especialitat d'Educació Física

 

Poden accedir a aquesta especialitat sense necessitat de realitzar la prova d'accés les persones amb la titulació de Llicenciatura o Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, així com Grau en Mestre d'Educació Primària, Menció en Especialista en Educació Física.

Aquells llicenciats / des o graduats / des universitaris / es amb 240 crédits ECTS (no és possible només amb diplomatura) que no acrediten la titulació esmentada hauran de superar una prova que confirme el seu domini -a nivell de grau universitari- de les competències relatives a aquesta especialitat. La prova versarà sobre els continguts de les matèries pròpies de l'especialitat.

A l'annex II del Reial decret 1105/2014, de 26 de desembre, pel qual s'estableix el currículum bàsic de l'Educació Secundària Obligatòria i del Batxillerat, i en el qual es determinen quines són les matèries de la secundària i el batxillerat que s'assignen a les diferents especialitats docents del professorat.

Els programes oficials d'aquestes matèries es troben publicats en el sigüent decret:

DECRET 87/2015, de 5 de juny, del Consell, pel qual estableix el currículum i desenvolupa l'ordenació general de l'Educació Secundària Obligatòria i del Batxillerat a la Comunitat Valenciana. [2015/5410]

Aquests continguts constituiran el referent sobre el qual versarà la prova d'accés a l'especialitat.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies