Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Treball

Máster Universitari en Professor/a d'Educació Secundària per la Universitat de València

Requisits per a  l'accés a l'especialitat de Geografia i Història

Poden accedir a aquesta especialitat sense necessitat de realitzar la prova d'accés aquells llicenciats / des o graduats / des universitaris / es (no és possible només amb diplomatura) que mitjançant un certificat acadèmic acrediten tenir aprovats un mínim de 6 crèdits universitaris de cadascuna de les tres especialitats previstes per a aquesta titulació (geografia, història i història de l'art).

Quan no siga així, l'alumnat haurà obligatòriament de realitzar aquesta prova en aquelles especialitats en què no tinga cursat el mínim obligatori de 6 crèdits.

La prova a realitzar, per cada especialitat de la qual no es dispose del mínim de crèdits ja indicat, consisteix en la resposta adequada a una pregunta, de tipus general, sobre les dues preguntes proposades per a cada especialitat. La durada de la prova és de 2 hores. El dia, el lloc i l'hora de la convocatòria són establerts, per a cada especialitat, per la direcció d'aquest màster i són fetes públiques en dates prèvies a cada convocatòria.

El nivell acadèmic exigit en aquesta prova és el equialente al de l'actual batxillerat espanyol.

Els resultats d'aquesta prova (APTE / NO APTE) estaran disponibles a la Secretaria del Màster.

 

NORMATIVA APLICABLE:

  • Llei Orgànica 8/2013 per a la Millora de la Qualitat Educativa del 9 de desembre del 2013
  • REIAL DECRET 1105/2014, de 26 de desembre, pel qual s'estableix el currículum bàsic de l'Educació Secundària Obligatòria i del Batxillerat.
  • DECRET 87/2015, de 5 de juny, del Consell, pel qual estableix el currículum i desenvolupa l'ordenació general de l'Educació Secundària Obligatòria i del Batxillerat a la Comunitat Valenciana.
  • DECRET 51/2018, de 27 d’abril, del Consell, pel qual es modifica el Decret 87/2015, pel qual estableix el currículum i desplega l’ordenació general de l’educació secundària obligatòria i del batxillerat a la Comunitat Valenciana
  • http://www.ceice.gva.es/web/ordenacion-academica/secundaria/curriculo

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies