Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Psicologia i Psicopatologia Perinatal Infantil Logo del portal

Analitzem detalladament al professorat del màster en Psicologia i Psicopatologia Perinatal i Infantil

Profesorado Máster

Un dels elements clau en triar màster és saber qui fa classes en ell i si són professionals de primera línia. En el màster en Psicologia i Psicopatologia Perinatal i Infantil estem orgullosos de comptar amb un prestigiós equip de professors capaços de formar als nostres alumnes al més alt nivell.

27 de de juny de 2017

Des del Màster en Psicologia i Psicopatologia Perinatal i Infantil hem preparat un document en el qual es reuneix informació sobre la labor docent i investigadora de quasi 20 professors del màster.

Un professorat actiu tant en la pràctica clínica com en el món de recerca ens assegura que els continguts a tractar en les classes seran rellevants tant a nivell teòric com a pràctic i estaran actualitzats amb els últims avanços en el camp.

A més, la rellevància i aplicació pràctica del material tractat en classe haurà sigut comprovada en primera persona pel professorat, aportant aqueixos coneixements pràctics i experiència tan necessaris per a l'alumnat, al que poden oferir exemples reals sobre el que s'enfrontaran en el seu dia a dia una vegada de començament la seua activitat professional.

Tota aquesta informació podreu trobar-la en aquest document.

Agraïments per la seua col·laboració a: Daniela TroyaMaryfex Arteaga i Laura Acra.