Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Psicologia i Psicopatologia Perinatal Infantil Logo del portal

Entorn d’Informació Compartida

L’Entorn d’Informació Compartida (E.I.C) és un espai sobre l’activitat científica i investigadora en l’àmbit de la Salut, l’Educació i la Psicologia i la Psicopatologia Perinatal i Infantil en el que es recopilen investigacions i articles publicats tant en Espanya com en Llatinoamèrica.

14 de de febrer de 2017

L’Entorn d’Informació Compartida (E.I.C) és una iniciativa creada l’any 2009 per ASMI WAIMH Espanya, l’Institut d’Història de la Medicina i de la Ciència (CSIC-UV) i el Màster en Psicologia i Psicopatologia Perinatal i Infantil de la Universitat de València.

Mitjançant aquesta plataforma, es pretén afavorir l’accés a la producció científica investigadora, tant pública com privada, en l’àmbit de la Salut, de l’Educació, de la Psicologia i Psicopatologia perinatal i infantil, i també dels altres camps de coneixement que redunden en el benefici de la salut mental perinatal, infantil i parental.

Gràcies a la creació d’aquest Entorn d’informació Compartida es potencia la investigació a través de l’intercanvi de coneixements aportats per diferents autors.

Mitjançant aquest espai, Espanya invita a un ampli sector de professionals, institucions universitàries, fundacions i associacions a unir-se a aquesta iniciativa per a realitzar un registre actualitzat i dinàmic entorn a tres eixos: el Fons documental, la Intercomunicació i les Trobades.

  • Fons documental: es tracta d’una base de dades especialitzada que estimula la investigació a través de la col·laboració recíproca, flexible i generosa mitjançant l’intercanvi d’informació científica. L’accés al fons documental és gratuït per a tot el públic que estiga interessat a consultar-lo.
  • Intercomunicació: consisteix a promoure la comunicació interdisciplinària entre persones, grups o institucions investigadores (universitats, hospitals, escoles, centres privats, etc.)
  • Trobades: es promouen trobades internacionals entre investigadors, i també es fomenta la participació d’investigadors espanyols i hispanoparlants en fòrums internacionals.

Per a consultar les normes de participació en l’E.I.C sobre investigació pots visitar la pàgina web de ASMI WAIMH Espanya o enviar un correu electrònic amb la teua consulta a eic.basedatos.asmi@gmail.com