Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Psicopedagogia Logo del portal

Preinscripció a Estudis de Màster curs 2015-2016

  • 9 de març de 2015
Estudiants

La Universitat de València inicia el procés d’admissió als màsters universitaris oficials per al curs acadèmic 2015-2016.

La Universitat de València obri el dia 9 de març, el termini de preinscripció per als màsters oficials del curs 2015-2016. Tindrà dues fases, una primera que finalitzarà el 15 de juny, i una altra que comprén des del dia 16 de juny fins el dia 2 de setembre. La Universitat oferta un total de 108 màsters oficials.
Alguns d'aquests màsters permeten l'accés a professions regulades, com ara el Màster de Professor/a d'Educació Secundària, el Màster en Psicologia General Sanitària, el Màster en Advocacia, o el Màster en Enginyeria de Telecomunicació.
El proper curs acadèmic 2015-2016 la Universitat amplia la seua oferta amb noves titulacions, tals com el Màster en Enginyeria Química o el Màster en Paleontologia Aplicada, que s'organitza conjuntament amb la Universitat d'Alacant.
L'oferta de màsters oficials arriba a les 5.000 places i constitueix una de les més variades i àmplies del sistema universitari valencià.

El Servei de Postgrau, situat a l'edifici del Rectorat, és la unitat responsable de gestionar de forma centralitzada la preinscripció i admissió per a tots els màsters de la Universitat de València.