University of Valencia logo Logo Faculty of Medicine and Dentistry Logo del portal

El Color de la Vida, canal de pel·lícules de continguts científics quirúrgics i metges, aconsegueix el milió de visites.

  • July 15th, 2019
Raúl Sales Sevilla

Allotjat a YouTube, aconsegueix el milió de visites, amb 3,5 milions de minuts visualitzats des dels cinc continents.

Raúl Javier Sales Sevilla, realitzador, divulgador científic i tècnic del departament de Cirurgia en la nostra Facultat i creador del Canal El Color de la Vida, porta des de 1992 realitzant pel·lícules mèdic-quirúrgiques, que són presentades en congressos, cursos, simposis,  jornades i certàmens nacionals i internacionals per tot el món.

Amb més de 100 pel·lícules i augmentant, el canal El Color de la Vida té una mitjana de 1000 visites diàries des de tots els racons del planeta. Les traduccions d'algunes pel·lícules subtitulades en anglès i francès per Benjamí Ortiz, José Muñoz, Luis Sabater i Marta Sales, ajuden al fet que siguen visitades des de la pràctica totalitat de països africans, així com de molts altres com Mongòlia, Corea del Sud, Myanmar (Birmània), Laos, Indonèsia, Hong Kong, Filipines, Ucraïna, Kazakhstan, Índia, Pakistan, etc. tots els països americans i la quasi totalitat de països europeus. Entre els països que més consulten els continguts es troben Mèxic, Espanya, Perú, Argentina, Colòmbia, Estats Units, Brasil, Xile, Equador, França, Índia, Veneçuela, República Dominicana, Bolívia, el Marroc, Rússia, Algèria, Guatemala, Indonèsia, Japó, Itàlia, El Salvador, Corea del Sud, Tailàndia, Turquia, Aràbia Saudita, l'Iraq, Vietnam, etc. Comentar que YouTube solament ens passa estadístiques dels 135 països amb més visites.

Per continguts, els més consultats són,  Odontologia, Obstetrícia i Ginecologia,  Traumatologia, exploracions en otorrino, càncer, Implants auditius, hèrnies i sutures quirúrgiques.

Links: