University of Valencia logo Logo Faculty of Medicine and Dentistry Logo del portal

I edició de la Fira de les emergències, a Xàtiva

  • May 6th, 2024
I Fira de les emergències, a Xàtiva

L'Associació d'Estudiants de Medicina en urgències i emergències (AEMES), junt a l'Ajuntament i la policia Local de Xàtiva han organitzat el passat divendres, 3 de maig, la I Fira de les emergències.

La Fira de les Emergencies és una fira coorganitzada amb l'objectiu d'apropar la sanitat i l'actuació enfront d'emergencies sanitaries a la població.

Durant el matí del 3 de maig es trobaren a I'Albereda Jaume I, de Xàtiva una serie de carpes tematiques que oferiren informació detallada sobre diverses situacions d'emergencia i quina seria l'actuació adequada a portar a terme, oferint així una formació basica en Primers Auxilis. La participació d'estudiants i estudiantes de Medicina i lnfermeria, així com de professionals, assegurà la precisió i l'accessibilitat de la informació per a totes les persones assistents.

Aquest esdeveniment és un testimoni del nostre compromís amb la comunitat per garantir el benestar de tots els seus membres i promoure una cultura basada en la cura propia i dels altres.

Images: