University of Valencia logo Logo Faculty of Medicine and Dentistry Logo del portal

Primera edició d'activitats d'aprenentatge per Internet de l'assignatura d'Imatge Cardíaca

  • January 11st, 2019
Activitats d'aprenentatge per internet

Durant el present curs 2018-2019 i dins de l'últim trimestre de 2018 s'ha celebrat com a complement puntuable de la docència no presencial la primera edició de “activitats d'aprenentatge per internet” proposta en l'assignatura d'Imatge Cardíaca coordinada pel Professor Vicente Bodí.

La iniciativa ha sigut un èxit de participació i implicació dels estudiants amb un elevadíssim percentatge d'encert en la majoria de situacions clíniques plantejades, algunes d'elles de gran dificultat.

El dimarts passat, 11 de desembre de 2018, es va dur a terme l'última de les activitats a manera de final. Entre les dos alumnes amb millors resultats (Sara Huelamo i María Betlem Mingueza) es va realitzar el qüestionari final. Cada una d'elles comptava en el seu equip amb un o dos assessors triats per elles mateixes.

Equip 1 capitanejat per Sara Huelamo i assessorat per David Ramírez Miquel i Josep Alabadí Pradiñes. Equip 2 capitanejat per María Betlem Mingueza i assessor"

Equip 2 capitanejat per María Betlem Mingueza i assessorat per Olga Vaig seguir.

Finalment, amb una ronda final de gran dificultat i molt renyida (diferència d'un únic punt) es va proclamar vencedor l'equip 2 i finalista l'equip 1 (imatge adjunta).

L'equip docent vol agrair i donar l'enhorabona a tots els estudiants del grup per la gran participació i interés mostrat.

Preparem ja la següent edició