University of Valencia logo Logo UV Office of the principal Logo del portal

 • Office of the Principal of the University of Valencia

News list

Last 10 news

 • D'esquerra a dreta: vicerector Justo Herrera, rectora M. Vicenta Mestre i degà de FCAFE Salvador Llana.

  24/01/20

  El Consell de Direcció de la UV visita la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport

  La rectora i quatre membres de l’Equip de Direcció, van visitar la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per a escoltar, de primera mà, les necessitats i demandes del PAS, el PDI i l’estudiantat del centre.

  [Read more]

 • 21/01/20

  Actualizació d’emergències: nivell 0

  Davant l’evolució de la situació meteorològica el Comitè d’Emergències de la Universitat de València ha actualitzat el nivell d’emergències als Campus de la UV, declarant: nivell 0 per tots els seus campus universitaris.

  [Read more]

 • 18/01/20

  La Universitat acull un homenatge a Enric Valor pel vinté aniversari de la seua mort

  Dissabte 18 de gener, a les 12.30 hores, el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València va acollir a l’Aula Magna un acte acadèmic en homenatge a Enric Valor i Vives (Castalla, 22 d’agost de 1911 – València, 13 de gener de 2000), il·lustre escriptor, gramàtic i doctor honoris causa per la Universitat de València i la Universitat d’Alacant, amb motiu del vinté aniversari de la seua defunció. L’acte el va presidir la rectora de la Universitat de València, Maria Vicenta Mestre Escrivà, i va comptar amb la participació de diferents personalitats expertes en la vida i l’obra de l’escriptor. L’organitzen, conjuntament, la Càtedra Enric Valor de la Universitat d’Alacant, l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana i la Universitat de València.

  [Read more]

 • 15/01/20

  Presentació de l’Institut Interuniversitari López Piñero

  El Saló d’Actes del Palau de Cerveró ha acollit la presentació de l’Institut Interuniversitari López Piñero d’Estudis Històrics i Socials, sobre Ciència, Tecnologia, Medicina i Medi Ambient (IILP) on participen la Universitat de València, la Universitat Jaume I de Castelló, la Universitat d’Alacant i la Universidad Miguel Hernández d’Elx.

  [Read more]

 • La rectora M. Vicenta Mestre i la directora executiva d’Arthex, Beatriz Llamusí.

  15/01/20

  Una nova spin-off de la Universitat de València desenvoluparà amb capital llavor un tractament per a la Distròfia Miotònica

  Arthex Biotech, empresa biotecnològica nascuda de l’ERI Biotecmed de la Universitat de València i reconeguda recentment com a spin-off de la institució acadèmica, acaba de ser participada per un fons privat d'inversió per al desenvolupament d'un tractament contra la Distròfia Miotònica tipus I, una malaltia neuromuscular d'origen genètic que afecta més de 3.000 persones a Espanya. La spin-off comercialitzarà una patent producte de la R+D universitària.

  [Read more]

 • Taula presidencial de l'acte.

  18/12/19

  La Facultat de Dret celebra l’edició de 2019 de la seua festivitat

  El saló de Graus de la Facultat de Dret ha acollit hui la festivitat anual del centre, comptant amb la lliçó magistral del professor Vicente Sotillo, l’entrega dels premis d’Investigació ‘Tomás y Valiente’, els premis extraordinaris de Grau Màster i Doctorat, el Concurs de Debats ‘Les regles del joc’ i els reconeixements al personal jubilat durant l’any.

  [Read more]

 • Image of the Scientific Day.

  13/12/19

  Molecules for electronics, medicine or the environment, in the 19th ICMol Scientific Day

  The Institute for Molecular Science (ICMol) of the Universitat de València held this Friday 13th December the 19th Edition of its Scientific Day. This encounter, in the key of dissemination, makes annual balance of the activity and the state of this centre of excellence. It also puts on the table outstanding advances in the field of molecular materials. The encounter paid posthumous tribute to the Valencian physicist Catalina Ruiz.

  [Read more]

 • 13/12/19

  Presentació de la publicació MOTIVEM 2019

  644 estudiants, 128 professors, 168 equips i tota la seua motivació recollida, un any més, en la publicació MOTIVEM 2019, que ha sigut presentada aquest matí en el rectorat de la Universitat de València.

  [Read more]

 • 13/12/19

  Acte de commemoració de les noces d’or de la promoció (1969-2019) de la Llicenciatura de Dret

  El saló d’actes de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació (antiga seu de la Facultat de Dret) ha acollit hui divendres 13 de desembre l’acte de commemoració de les noces d’or de la promoció 1969-2019 de la Llicenciatura de Dret.

  [Read more]

 • 12/12/19

  Professor Ernest Lluch Memorial on the 19th anniversary of his death

  The Universitat de València and the Generalitat have honoured Professor of Economics Ernest Lluch on the 19th anniversary of his assassination by the terrorist organisation ETA.

  [Read more]

For more news, please use the browser

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy