University of Valencia logo Logo Office of the Vice‐Principal for Territorial Projection and Society Logo del portal

Amb el títol “La química en la vinificació. Llums i sobres del vi”, la Universitat de València presenta la segona edició de la Universidad de Invierno de Requena (UNIRE), fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat, l'Ajuntament de Requena, la Diputació de València i Caixa Popular.
Amb el lema “Longevitat i benestar en el medi rural. Qualitat de vida i futur”, la Universitat de València (UV) presenta la 2a edició de la Universitat d'Hivern de Cofrentes (UNICO), fruit de l'estreta col·laboració entre la UV i la Diputació de València, Caixa Popular i l'Ajuntament de Cofrentes.
El Rincón de Ademuz forma part de la xarxa d'Universitats Estacionals de la Universitat de València, un programa impulsat pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat amb presència en 20 localitats valencianes. Enguany presentem la quarta edició de la Universitat Estacional del Rincón de Ademuz, fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat de València, la Mancomunitat del Rincón de Ademuz, la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, la Diputació de València i Caixa Popular.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, l'Ajuntament d'Ayora, la Diputació de València i Caixa Popular creen una vegada més sinergies, aquesta vegada per a consolidar el projecte d'universitats estacionals i traure a la llum la primera edició de la Universitat d'Hivern d'Ayora, centrada en la cultura de la mel.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, organitza la primera edició de la Universitat Estacional de la Canal de Navarrés, fruit de l'estreta col·laboració entre la UV, la Mancomunitat de la Canal de Navarrés, la Diputació de València i Caixa Popular.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, presenta la quarta edició de la Universitat Estacional de Sagunt, fruit de l'estreta col·laboració amb l'Ajuntament de Sagunt. Aquesta quarta edició és el punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans de la localitat i el seu entorn pròxim.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, presenta la primera edició de la Universitat Estacional de l'Alt Túria, fruit de l'estreta col·laboració entre la UV, la Mancomunitat de l'Alt Túria, la Diputació de València i Caixa Popular.
L'esperit de la novena edició de la “Universitat Estacional de Tardor d'Enguera”, organitzada pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València, en col·laboració amb l'Ajuntament d'Enguera i l'IES Enguera, pretén, de nou, debatre temes d'interès relacionats amb el desenvolupament rural, la innovació i la qualitat de vida.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, presenta la primera edició de la Universitat Estacional de Sagunt centrada en la igualtat i el feminisme. Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració de la Universitat de València amb l’Ajuntament de Sagunt, com a manera de trobar en el nostre territori un punt de trobada entre docents, estudiants, professionals i la ciutadania en general de Sagunt i del seu entorn.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, i l'Ajuntament de Buñol creen una vegada més sinergies per a consolidar el projecte d'universitats estacionals i traure a la llum una nova edició de la Universitat de Tardor.
Amb el títol “Smart Cities: tecnologia i ciutadania” la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, presenta la 3a edició de la Universitat Estacional de l’Eliana fruit de l’estreta col·laboració entre la Universitat de València, l’Ajuntament de l’Eliana, la Diputació de València i Caixa Popular.
Cullera forma part de la xarxa d'Universitats Estacionals de la Universitat de València, un programa impulsat pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat amb presència en 20 localitats valencianes. Enguany presentem la primera edició de la Universitat Estacional de Cullera, fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat de València, l'Ajuntament de Cullera, la Diputació de València i Caixa Popular.
Aras de los Olmos és un xicotet municipi el territori del qual, al costat del d'altres pobles limítrofs, ha sigut declarat per la Unesco Reserva Starlight i Reserva de la Biosfera. El municipi, enclavat en un entorn natural de gran valor, no sols disposa de diversos observatoris astronòmics, sinó també d'un Jardí Etnobotànic de Plantes Medicinals i Útils/Eines.
La Universitat de València a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, al costat de la Diputació de València presenta la tercera edició de la Universitat Estacional d'Alaquàs, fruit de l'estreta col·laboració entre aquestes institucions i l'Ajuntament d'Alaquàs.
Con el título “Longevidad y bienestar en el medio rural", la Universitat de València presenta la 1ª edición de la Universidad de Invierno de Cofrentes (UNICO), fruto de la estrecha colaboración entre la Universitat, el Ayuntamiento y el Balneario de Cofrentes, la Diputación de València y Caixa Popular.
Con el título “Viticultura: Innovación, cultura, mujer y sociedad”, la Universitat de València presenta la 1ª edición de la Universidad de Invierno de Requena (UNIRE), fruto de la estrecha colaboración entre la Universitat, el Ayuntamiento de Requena, la Diputación de València y Caixa Popular.
El espíritu de la octava edición de la “Universidad de Otoño de Enguera” (UOE) Enguera y su Comarca. Nuevos retos sociales, económicos y educativos, organizada por el Vicerrectorado de Proyección Territorial y Sociedad de la Universitat de València, en colaboración con el Ayuntamiento de Enguera y el IES Enguera y con la financiación de la Diputació de València, pretende aproximar a Enguera y su comarca a la universidad, como medio para afrontar estos nuevos retos.
La Universitat de València presenta la novena edició de la Universitat de Tardor d´Ontinyent (UTO), fruit de l’estreta col·laboració entre la pròpia universitat, l’Ajuntament d´Ontinyent, Caixa Ontinyent, la Fundació Universitària Campus Ontinyent, la Càtedra InnovatiOnt i l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida.
Amb el títol “Smart Cities: tecnologia i ciutadania” la Universitat de València presenta la 2a edició de la Universitat de Tardor de l’Eliana fruit de l’estreta col·laboració entre la Universitat de València i l’Ajuntament de l’Eliana, i amb el finançament de la Diputació de València.
La Universitat de València presenta la segona edició de la Universitat de Tardor de Llíria, fruit de l’estreta col·laboració entre la Universitat de València i l’Ajuntament de Llíria, i amb el finançament de la Diputació de València.
La Universitat de València junt a la Diputació de València presenta la segona edició de la Universitat de Tardor d’Alaquàs, fruit de l’estreta col·laboració entre aquestes institucions i l’Ajuntament d’Alaquàs.
La Universitat de València y el Ayuntamiento de Buñol vuelven a unir sus fuerzas en estrecha colaboración para presentar la 3ª edición de la Universidad de Otoño financiada por la Diputació de València.
La Universitat de València presenta la tercera edició de la Universitat d’Estiu de Sagunt, fruit de l’estreta col·laboració entre la Universitat de València i l’Ajuntament de Sagunt. La 3a edició de la Universitat d’Estiu de Sagunt és punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans de la localitat i el seu entorn pròxim al llarg de dues jornades de vesprada.
2ª Edición Universidad de Verano Aras de los Olmos