University of Valencia logo Logo Office of the Vice‐Principal for Territorial Projection and Society Logo del portal

El programa d'Universitats Estacionals pretén acostar la universitat pública a les comarques valencianes mitjançant la transferència del coneixement generada pels investigadors i investigadores de la Universitat de València. Les universitats estacionals tracten temes monogràfics d'actualitat i especial interès per al municipi i el seu entorn pròxim, i ho fan de forma gratuïta per a la ciutadania gràcies a la col·laboració amb la Diputació de València.

La Universitat de València organitza en l'actualitat 12 Universitats Estacionals resultat de l'acord entre el Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la UV i l'àrea de Benestar Social de la Diputació de València, són la Universitat d'Estiu del Rincón Ademús (UVRA), la Universitat d'Estiu de Ares dels Oms (UVAO), la Universitat d'*Estiu de Gandia (UEG), la Universitat d’Estiu de Sagunt (UES), la Universitat de la Tardor de Bunyol (UOB), la Universitat de la Tardor d’Alaquàs (UTA), la Universitat de la Tardor de l'Eliana (UTE), la Universitat de la Tardor d'Énguera (UOE), la Universitat de la Tardor de Llíria (UTL), i la Universitat d’Hivern d’Ontinyent (UHO), la Universitat de Primavera d’Alzira (UPA) i la Universitat de Primavera de Xàtiva (UPXA).

Les Universitats Estacionals són punt de trobada de docents, professionals, estudiants, tècnics i polítics, així com ciutadans interessats en la seua localitat i comarca. És una iniciativa oberta al públic en general, que persegueix projectar el potencial de la comunitat investigadora sobre el seu espai geogràfic més pròxim, fomentar la presència i implicació de la UV en les comarques valencianes i transferir formació, recerca i coneixement més enllà de les aules universitàries.

 

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy