University of Valencia logo Logo Office of the Vice‐Principal for Territorial Projection and Society Logo del portal

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Ayora, la Diputació de València i Caixa Popular, continuen creant interessants sinergies en pro de consolidar el projecte d'universitats estacionals, traient a la llum la segona edició de la Universitat de la Tardor d'Ayora (UNAY), centrada de nou en la cultura de la mel.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat presenta la 4a edició de la Universitat de la Tardor de Llíria, fruit de l'estreta col·laboració amb l'Ajuntament de Llíria, la Diputació de València i Caixa Popular.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, organitza la desena edició d'aquesta Universitat Estacional, fruit de la col·laboració amb l'Ajuntament d'Enguera, la Diputació de València i Caixa Popular.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, organitza la segona edició d'aquesta Universitat Estacional, fruit de la col·laboració amb l'Ajuntament d'Oliva, la Diputació de València i Caixa Popular.