University of Valencia logo Logo Office of the Vice‐Principal for Territorial Projection and Society Logo del portal

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, presenta la primera edició de la Universitat estacional d'Oliva, fruit de l'estreta col·laboració amb l'Ajuntament de la localitat, la Diputació de València i Caixa Popular.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, presenta la tercera edició de la Universitat estacional de Xàtiva, fruit de l'estreta col·laboració amb l'Ajuntament de Xàtiva, la Diputació de València i Caixa Popular.
Enguany presentem la desena edició de la Universitat de Tardor d'Ontinyent (UTO), fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat de València, l'Ajuntament d'Ontinyent, la Diputació de València, Caixa Ontinyent i la Fundació Universitària Campus Ontinyent.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, organitza la primera edició de la Universitat Estacional de la Canal de Navarrés, fruit de l'estreta col·laboració entre la UV, la Mancomunitat de la Canal de Navarrés, la Diputació de València i Caixa Popular.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, presenta la quarta edició de la Universitat Estacional de Sagunt, fruit de l'estreta col·laboració amb l'Ajuntament de Sagunt. Aquesta quarta edició és el punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans de la localitat i el seu entorn pròxim.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, presenta la primera edició de la Universitat Estacional de l'Alt Túria, fruit de l'estreta col·laboració entre la UV, la Mancomunitat de l'Alt Túria, la Diputació de València i Caixa Popular.
L'esperit de la novena edició de la “Universitat Estacional de Tardor d'Enguera”, organitzada pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València, en col·laboració amb l'Ajuntament d'Enguera i l'IES Enguera, pretén, de nou, debatre temes d'interès relacionats amb el desenvolupament rural, la innovació i la qualitat de vida.
Llíria forma part de la xarxa d'Universitats Estacionals de la Universitat de València, un programa impulsat pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat amb presència en 20 localitats valencianes. Enguany presentem la tercera edició de la Universitat Estacional de Llíria, fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat de València, l'Ajuntament de Llíria, la Diputació de València i Caixa Popular.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, presenta la primera edició de la Universitat Estacional de Sagunt centrada en la igualtat i el feminisme. Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració de la Universitat de València amb l’Ajuntament de Sagunt, com a manera de trobar en el nostre territori un punt de trobada entre docents, estudiants, professionals i la ciutadania en general de Sagunt i del seu entorn.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, i l'Ajuntament de Buñol creen una vegada més sinergies per a consolidar el projecte d'universitats estacionals i traure a la llum una nova edició de la Universitat de Tardor.
Amb el títol “Smart Cities: tecnologia i ciutadania” la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, presenta la 3a edició de la Universitat Estacional de l’Eliana fruit de l’estreta col·laboració entre la Universitat de València, l’Ajuntament de l’Eliana, la Diputació de València i Caixa Popular.