Iris Usach Pérez rep la Distinció al Mèrit Acadèmic i Professional 2025 Iris Usach Pérez rep la Distinció al Mèrit Acadèmic i Professional 2025 03/06/25 La professora de l'àrea de Farmàcia i Tecnologia Farmacèutica de la Universitat de València Iris Usach Pérez ha rebut la Distinció al Mèrit Acadèmic i Professional 2025 atorgada per l'Ajuntament de...[Read more]
La Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació celebra el seu 50 aniversari amb tres actes commemoratius La Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació celebra el seu 50 aniversari amb tres actes commemoratius 02/06/25 La Facultat organitza tres esdeveniments per commemorar mig segle d’història, implicant tota la comunitat universitària. Els actes tindran lloc els dies 13 i 20 de juny, i el 24 de setembre.[Read more]
La Universitat i l’INCLIVA desenvolupen una família de compostos per a millorar el tractament de malalties metabòliques La Universitat i l’INCLIVA desenvolupen una família de compostos per a millorar el tractament de malalties metabòliques 27/05/25 Personal investigador de la Universitat de València (UV) i de l’Institut d’Investigació Sanitària INCLIVA ha desenvolupat una família de compostos nitrogenats de tipus quinolina capaços d’activar els...[Read more]
Visibilitat de la Universitat al territori i a la societat amb la celebració de la VI Edició de la UVEstacional de la Canal de Navarrés a Anna Visibilitat de la Universitat al territori i a la societat amb la celebració de la VI Edició de la UVEstacional de la Canal de Navarrés a Anna 23/05/25 Els dies 8 i 9 de maig va tindre lloc VI Edició de la Universitat Estacional de La Canal de Navarrés en la localitat d´Anna al Palau dels Comtes de Cervelló. Una activitat del Servei de UVSocietat...[Read more]
XLII Congrés de la Societat Espanyola de Farmacologia XLII Congrés de la Societat Espanyola de Farmacologia 22/05/25 Del 10 al 12 de setembre de 2025, València acollirà el XLII Congrés Nacional de Farmacologia, un esdeveniment científic de referència que reunirà investigadors d'àmbit internacional.[Read more]
La Universitat clausura Micromón-Tiny Earth, un projecte de divulgació dirigit a alumnat de secundària sobre la resistència a antibiòtics La Universitat clausura Micromón-Tiny Earth, un projecte de divulgació dirigit a alumnat de secundària sobre la resistència a antibiòtics 20/05/25 La Universitat de València (UV) ha acollit la clausura del projecte Micromón-Tiny Earth@Universitat de València, que integra 72 centres valencians i té l’objectiu d’acostar la cultura científica i la...[Read more]
Commemoració del 25é aniversari de la promoció de Farmàcia 1995-2000 Commemoració del 25é aniversari de la promoció de Farmàcia 1995-2000 18/05/25 El dissabte 10 de maig, els antics alumnes de la promoció 1995-2000 de Farmàcia es van retrobar a la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació per celebrar els 25 anys des de la seua...[Read more]
They have optimised the lactic fermentation of rice, tiger nut and carob seed drinks to improve their nutritional, functional and sensorial value They have optimised the lactic fermentation of rice, tiger nut and carob seed drinks to improve their nutritional, functional and sensorial value 15/05/25 Research staff from the Universitat de València (UV) ha sled the research of a procedure so that through lactic fermentation they can improve the nutritional, functional and sensorial properties of...[Read more]
La Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació acosta la ciència a la societat en Expociència 2025 La Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació acosta la ciència a la societat en Expociència 2025 14/05/25 Tres grups de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació participaren en Expociència 2025 amb activitats educatives, interactives i de conscienciació. Des de l’etiquetatge d’aliments fins al...[Read more]
Lliurament de premis del I Concurs d'Emprenedoria i Intraprenedoria Saludable i Sostenible Lliurament de premis del I Concurs d'Emprenedoria i Intraprenedoria Saludable i Sostenible 07/05/25 PeaTein, uns snacks saludables per a xiquets elaborats amb proteïna de pésol, guanyen el concurs celebrat en la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació[Read more]
Donació de sang 06/05/25 Dimarts 13 de maig al vestíbul de la Facultat de Farmàcia i CC. de l'Alimentació, de 9:30 a 14:00 h i de 16:00 a 20:30 hores.
Conclou el programa internacional formatiu ToxiCOIL-UV (2ndEd.) dirigit a l'estudiantat universitari de Dijon, Palerm i València amb entrega de premis Conclou el programa internacional formatiu ToxiCOIL-UV (2ndEd.) dirigit a l'estudiantat universitari de Dijon, Palerm i València amb entrega de premis 30/04/25 AJG El passat 16 d´abril els estudiants de tres universitats europees de l´Aliança FORTHEM que participen en el programa Internacional ToxiCOIL-UV_2ndEd. tingueren l'última sessió de presentació de...[Read more]