
PeaTein, uns snacks saludables per a xiquets elaborats amb proteïna de pésol, guanyen el concurs celebrat en la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació
La Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació de la Universitat de València ha celebrat la primera edició del Concurs d'Emprenedoria i Intraprenedoria en Hàbits Saludables i Sostenibles, una iniciativa dirigida a estudiants de Grau, Màster i Doctorat amb l'objectiu de fomentar idees innovadores que responguen a necessitats socials mitjançant la promoció d'estils de vida saludables i sostenibles.
Després d'una jornada de formació celebrada el 8 d'abril, les persones participants van presentar les seues propostes el passat 2 de maig davant una Comissió presidida per Javier Pereda, vicedegà del centre, les professores Cristina Juan i Carmen Carceller i per Rafael García, director de la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén). Les idees van destacar per la seua creativitat, viabilitat i impacte potencial.
Finalment, els projectes premiats en esta primera edició han sigut:
Un primer premi de 750 € per al projecte PeaTein, uns snacks saludables per a xiquets elaborats amb proteïna de pésol, que combinen nutrició, sabor i sostenibilitat. Equip format per les estudiants: Ariadna Barba-rossa Pérez, Ana Bella Sentandreu, Amaya Bernat Ripoll, Laura Merino Gómez, Andrea Plana Gil i Lucía Plana Gil
El segon premi de 500 € ha sigut per al projecte MANTE i el tercer de 250 € per al projecte CONECTAT.
Des de la Facultat felicitem a totes les participants per la seua implicació i animem que continuen desenvolupant les seues iniciatives. Este concurs reforça el nostre compromís amb la innovació, l'emprenedoria i la sostenibilitat.
Images: