University of Valencia logo Logo Faculty of Philosophy and Education Sciences Logo del portal

Jornada Formativa 30 anys de la Convenció dels Drets de l'Infant a l'Estat espanyol

  • November 17th, 2021
Image de la noticia

El dia 23 de novembre de 9.00 a 13.00h, tindrà lloc la “Jornada Formativa 30 anys de la Convenció dels Drets de l'Infant a l'Estat espanyol”. La Jornada, organitzada per les professores Ana Ancheta Arrabal i Cristina Pulido Montes, constarà de dues taules rodones: una primera al voltant del compromís amb el dret a l'educació per part de representants de la CME en la Comunitat Valenciana Cecilia Villarroel (Entrecultures), Elena Cristini (Ajuda en Acció) i Jorge Sebastían (Fundació Mainel) i, una segona taula, sobre el balanç general dels drets de la infància en què participaran Marlene Perckins (UNICEF) i Rodrigo Herández (Save The Chilren) des de les entitats pels drets dels infants a la CV.

L'objectiu d'aquesta activitat és oferir a l'alumnat i als assistents una visió des de les organitzacions socials del treball desenvolupat en relació amb la Convenció dels Drets de l'Infant. A més de celebrar els 30 anys de la ratificació de la Convenció esmentada.

L'activitat, destinada a alumnat de Pedagogia, Educació Social i Filosofia i interessats/ades en la temàtica, serà d'accés gratuït i tindrà lloc al Saló de Graus de la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació.

La Jornada s'emmarca en el projecte d'innovació educativa Setmana Acció Mundial per l'Educació (SAME). Una experiència per desenvolupar la coresponsabilitat social i educativa” (UV-SFPIE PID-1641010) finançat pel Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València.

Links: