UVsportsUniversitat de València Logo del portal

El Festival de Sevillanes i Flamenc tancarà la temporada de festivals de la Universitat

  • June 25th, 2019
Image de la noticia

Demà dimecres, a les 20.00 h, el teatre Tívoli de Burjassot

Tot preparat per a la vuitena edició del Festival de Sevillanes i Flamenc. Demà dimecres, a les 20.00 h, el teatre Tívoli de Burjassot (c/ José Carsí, 50 - Burjassot) es vestirà de gala. 

Ja consolidat, torna un any més per posar punt i final a la temporada de festivals de la Universitat de València, esdeveniment organitzat pel Servei d’Educació Física i Esports.

Un recorregut pels diferents palos del flamenc

El Festival, dirigit i coreografiat per la professora Lucila Duarte, reunirà a l’escenari balladors i balladores, alumnes de l’activitat per a interpretar un recorregut pels diferents palos (ritmes) del flamenc, així ho avança Duarte, i afig l’entusiasme que es respira a les classes per mostrar sobre l’escenari tot el que s’ha après durant el curs, després d’un mes de juny marcat pels assajos del Festival. 

El flamenc requereix coordinació, la qual cosa es tradueix en un exercici de “concentració i pràctica”, explica la professora, que destaca la important preparació física que els alumnes desenvolupen amb la pràctica d’aquesta activitat. 

L’entrada al Festival és lliure fins a completar la capacitat màxima del recinte.