UVsportsUniversitat de València Logo del portal

El Servei d’Educació Física i Esports fa un pas més en la seua comunicació i aposta pel format digital

  • Sports Service
  • January 24th, 2018
Aplicacions del SEFUV.
Aplicacions del SEFUV.

En tan sols un clic i de forma més immediata i directa, el Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València (SEFUV) busca acostar la seua comunicació a tota la comunitat universitària sota la premissa de fer més partícips els seus usuaris. Amb el pas al format digital es treballarà per aconseguir una major transcendència de la notícia, més visibilitat i un contingut més permanent en el temps.

La informació relativa a competicions, activitats i esdeveniments ha estat resumida setmanalment en el diari Superdeporte. Ara, el SEFUV passarà a publicar les seues notícies en la versió ‘online’ d’aquest mitjà (www.superdeporte.es) i mantindrà la seua presència en paper amb una inserció mensual. Un pas que demostra la seua aposta pels estudiants, un públic jove la major connexió del qual està en els mitjans digitals.

Quant a les xarxes socials, el Servei d’Educació Física i Esports compta amb els seus perfils de Facebook i Twitter, on ja informa a la seua comunitat de forma activa. Ara, donat l’actual pes de les imatges sobre el text, el SEFUV també obrirà el seu perfil en la xarxa social Instagram.

Les xarxes socials seran, així mateix, un espai dedicat a donar veu a temes com ara el voluntariat, el gabinet esportiu o les beques, informació de gran valor per a l’alumnat. D’aquesta manera, tot usuari de les instal·lacions i serveis del SEFUV coneixerà de forma més propera i actualitzada els beneficis i experiències que pot gaudir dins de les seues instal·lacions.

El SEFUV ofereix més d’un centenar d’activitats esportives i/o recreatives a la disposició de tota la seua comunitat universitària amb una àmplia diversitat d’horaris, distribuïdes als tres campus de la Universitat de València: Blasco Ibáñez, Tarongers i Burjassot-Paterna. 

Amb aquesta aposta pel digital, el SEFUV donarà veu i rellevància a l’alumnat i a totes aquelles persones que participen activament en l’àmbit esportiu de la Universitat.