UVsportsUniversitat de València Logo del portal

Fi als autonòmics en abril amb els campionats de triatló, judo i ekiden

  • Sports Service
  • April 11st, 2018
Campionat de judo.
Campionat de judo.

El Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU) del curs 2017-2018 finalitza en abril amb les competicions de triatló, judo i ekiden. La primera, que se celebrarà aquest diumenge, dia 15, a la platja de Gandia, estarà organitzada per la Universitat de València i mesurarà les set universitats de la Comunitat en una prova que inclou natació, bicicleta i atletisme.

El campionat de triatló començarà a les 11 hores per a la categoria femenina i a les 11:45 per a la masculina. Ambdues hauran de realitzar les mateixes distàncies: 750 metres nadant, 20 quilòmetres amb bicicleta i cinc quilòmetres de carrera.

“L’any passat vam ser tercers per equips i esperem repetir aquesta temporada. En individual, l’objectiu és aconseguir podi”, indica el seleccionador de la Universitat de València, Miguel Sanz. I és que els seus atletes hauran d’enfrontar-se a un os dur de rosegar, l’equip de la Universitat d’Alacant, que concorrerà amb atletes internacionals d’alt nivell.

La Universitat de València participarà amb un equip de huit xics i set xiques.

Judo i ekiden
L’últim cap de setmana del mes es disputaran els CADU de judo i ekiden. Dissabte 28, organitzat per la Universitat Catòlica de València, tindrà lloc al Poliesportiu de Benimaclet el campionat de judo, que començarà a les 16:30 hores i es desenvoluparà en sis tatamis. Vicente Rochela, seleccionador de l’equip de la Universitat de València, preveu la participació de 10 esportistes, cinc homes i cinc dones, si bé el nombre de lluitadors se sabrà amb certesa després del Campionat d’Espanya Universitari (CEU) a Mieres (Astúries) el pròxim dia 21. 

El CADU d’ekiden, organitzat per la Universitat Jaume I de Castelló, es disputarà diumenge dia 29, amb eixida i meta a les pistes d’atletisme de l’Estadi del Túria.