UVsportsUniversitat de València Logo del portal

Gran paper de la UV en la primera jornada de CAEU de concentració de Rugbi

  • November 19th, 2019
Image de la noticia

Primera jornada de CADU de concentració per a les seleccions de rugby femenina i masculina.

Les seleccions femenina i masculina de rugbi de la Universitat de València van disputar aquesta setmana la primera jornada de Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CAEU) celebrat a la Universitat Miguel Hernández.

El combinat de rugbi femení, dirigit per Ana Aigneren, va disputar els tres partits al camp Juan Antonio Samaranch, i van tancar l’actuació amb dues victòries, una contra la Universitat Jaume I  (UV 37 – 0) i la segona contra la Universitat Cardenal Herrera (UV 57 – 7 UCH). Les xiques van caure contra la Universitat d’Alacant, anotant 12 assajos a la porteria contrària, enfront dels 37 de les alacantines.

La selecció de rugbi masculí de la Universitat de València va disputar els seus partits a la Ciutat Esportiva d'Elx. Els xics no van aconseguir anotar cap assaig en el primer partit contra la Universitat Politècnica de València (UV 0 – 17 UPV). En la resta dels partits de la jornada, l'equip dirigit per Marcos Armiñana va aconseguir superar les universitats contrincants: UV 31 – 10 UCH, UV 26 – 10 UA i UV 46 – 0 UMH.

2a jornada CAEU de concentració

Les seleccions de rugbi de la UV jugaran la segona jornada de concentració el 4 de desembre.