UVsportsUniversitat de València Logo del portal

La UV participa en el primer torneig universitari d'Escacs Online

  • April 30th, 2020
Image de la noticia

Torneig que reunirà a totes les universitats valencianes que formen part del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CAEU).

La Universitat de València participarà en el primer torneig interuniversitari d’escacs per internet que es celebrarà el pròxim dijous 7 de maig a partir de les 17 hores. Un torneig que reunirà a totes les universitats valencianes que formen part del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CAEU) i organitzat per el Servei d'Esports de l'UJI.

Aquesta iniciativa ha estat motivada degut a l'estat d'alarma establert des del 13 de març pel govern espanyol i que ha tingut com a conseqüència la suspensió de part dels campionats universitaris CAEU individuals programats per a aquest curs acadèmic.

El torneig

En el campionat podran participar totes les universitats valencianes que formen el Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CAEU). El nombre de participants serà il·limitat i cadascuna de les universitats a través del seu Servei d'Esports podrà inscriure a tots els membres de la seua comunitat universitària que estiguen interessats (PAS, PDI i estudiantat).

El sistema de competició serà el Sistema Masnou i té prevista una durada aproximada de 2 hores.

El torneig es disputarà a la web www.lichess.org. Cal entrar i enregistrar-se prèviament a la dita web, és molt senzill i completament gratuït, tan sols demana un correu electrònic per a fer-ho. El dia del torneig cal entrar a la web amb uns minuts d'antelació a través de l'enllaç i contrasenya que proporcionarà l'organització a les persones inscrites.

A continuació es detallen els contactes per a la realització de la inscripció de les diferents universitats participants:

UJI: cporcar@uji.es

UPV: jjimeno@upv.es

UA: lorena.rubio@ua.es

UVEG: Valero.Blasco@uv.es 

UMH: ctomas@umh.es

UCH:  deportes@uchceu.es

UCV: josep.lledo@ucv.es


Més informació sobre el torneig.