UVsportsUniversitat de València Logo del portal

La UV suma 18 medalles en els CAEU d'orientació, esquaix, escalada i tir amb arc

  • March 7th, 2019
Image de la noticia

La Universitat de València va estar representada en els Campionats Autonòmics d'Esport Universitari (CADU) en les competicions d'orientació, esquaix, escalada i tir amb arc, i a més en el Torneig Internacional Universitari de Pilota Basca, Zabalki.

Els primers triomfs d’aquesta setmana van venir de la mà de la selecció d'orientació de la UV, que proclamar-se subcampiona autonòmica universitària, per darrere de la Universitat d'Alacant i superant la Universitat Miguel Hernández. A més, el corredor Cristobal Llitras va pujar al capdamunt del podi en categoria masculina i es va penjar la medalla d'or.

En esquaix, els jugadors de la UV es van alçar amb el segon lloc autonòmic, per darrere de la UPV, mentre que la tercera posició que va ser per a la UA. A més, en categoria masculina l'esportista Federico Pérez va guanyar la medalla de bronze.

La suma de metalls va continuar amb la selecció d'escalada de la UV que, malgrat  no haver aconseguit cap medalla per equips, en categoria femenina Sara Vives va guanyar la plata i en masculina Anier Gozalvez va conquistar l'or.

Selecció de tir amb arc, campiona autonòmica

L'equip de tir amb arc de la Universitat de València va tancar la seua participació en el Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CAEU) com a campiona autonòmica universitària per equips. En total, hi va obtenir sis medalles d'or, tres de plata i tres de bronze. 

Torneig Internacional de Pilota Universitari, Zabalki

Els esportistes de la UV també van deixar el llistó molt alt en el Torneig Internacional de Pilota Universitari, Zabalki. En la competició de frontenis va guanyar l'or tant en categoria femenina com masculina. A més, va sumar la medalla de plata en paleta argentina.

CEU de camp a través

Quant al CEU de camp a través, els esportistes de la selecció de la UV no van aconseguir penjar-se cap medalla i van acabar la seua participació amb una lluitada quarta posició per als xics i el setè lloc per a les xiques.

Recordem que amb el camp a través les universitats es va donar el tret d'eixida a les competicions universitàries d'àmbit nacional.