UVsportsUniversitat de València Logo del portal

Premis “Fundació Trinidad Alfonso” per a estudiants esportistes de la Universitat de València

  • October 15th, 2019
Image de la noticia

Premis “Fundació Trinidad Alfonso”: dos premis per als millors esportistes

La Universitat de València, amb el suport de la Fundación Trinidad Alfonso, convoca dos premis per als millors esportistes, un en modalitat masculina i d’altre en femenina, que compaginen la vida acadèmica amb l’esport de competició.

Cada premi constarà d’un diploma acreditatiu, una placa commemorativa i un premi econòmic de 600€ i es realitzarà entrega del mateix en acte públic i d’obligada assistència per al premiat.

Qui pot presentar-se?

Podran presentar-se estudiants esportistes de la Universitat de València que en el curs 2018-19 estén matriculats de, al menys, 36 crèdits, en estudis oficials conduents a titulacions de grau, de primer o segon cicle, màster o doctorat. Els/les estudiants han d'haver mantingut al llarg de tot el curs 2018/2019 la condició d’alumne i haver superat un mínim del 20% dels crèdits matriculats en aquest curs acadèmic. Els/les esportistes han d'haver mantingut al menys un resultat esportiu de caràcter nacional o internacional, al llarg de tota la temporada 2018/2019.

Termini presentació de sol·licituds

El termini per a la presentació de sol·licituds serà, previsiblement a finals d’octubre o principis de novembre d’acord a les condicions establertes en la convocatòria oficial.

La informació completa quedarà reflectida en la resolució oficial de la convocatòria dels Premis.

Criteris al rendiment acadèmic: Criteris

Premi Fundació Trinidad Alfonso a esportistes universitaris titulats de les universitats valencianes

A més, la Fundació Trinidad Alfonso, juntament amb les universitats de la Comunitat Valenciana convoquen dos premis als estudiants de la Comunitat Valenciana que finalitzen els seus estudis en el curs acadèmic 2018-2019.

Cada premi - tant en modalitat masculina com en femenina - constarà d'un diploma acreditatiu, una placa commemorativa i un premi econòmic de 1.200 euros.

Documents: