UVsportsUniversitat de València Logo del portal

Programa d'activitat física a casa

  • April 3rd, 2020
Image de la noticia

Per diverses circumstàncies, queda pendent l'aplicació del pla previst per avui dia 2020.04.06. Us mantindrem informats/es. Gràcies per la vostra comprensió.

Atesa la situació d'emergència sanitària derivada de la pandèmia del COVID-19 i de l'establiment de l'estat d'alarma a Espanya, la Universitat de València posa en marxa, a través del Servei d’Educació Física i Esports, el Programa d'activitat física a casa. El personal treballa perquè tots els usuaris de la comunitat universitària puguen continuar practicant activitat física durant el període de confinament.

El Programa d'activitat física a casa presenta una àmplia varietat de propostes en línia. Tant les activitatscom les escoles esportives, les seleccions i el Gabinet de Suport a l'Esportista (GAD) mantindran la seua continuïtat en línia.

Activitats

El canal de YouTube del SEF oferirà una programació setmanal de 2 o 3 activitats diàries sense horari, perquè cada usuari puga decidir quan practicar cada activitat. Les activitats que s’ofereixen són: musculació, circuit training, manteniment, GAP, step, cubbà, aeròbic, hipopressius, pilates, ioga, tennis i pàdel, amb classes teòriques i semipràctiques.

Horaris: 

Enllaç a YouTube: Programa Activitat Física a Casa

Escoles esportives i seleccions

Els esportistes de les escoles esportives i de les seleccions disposaran d’una comunicació directa, setmanalment, amb els seus entrenadors/es o monitors/es, que els faran arribar tota la informació a trav és del correu electrònic institucional (@uv.es o @alumni.uv.es o amb el que s'hagen registrat en la plataforma de l'automatrícula)

  • Escoles esportives: tindran dos dies d'entrenament setmanal (dimarts i dijous) i una reunió telemàtica mitjançant videotrucada grupal cada divendres. 
  • Seleccions: disposaran de tres dies d'entrenament (dilluns, dimecres i divendres) i cada dissabte l'equip realitzarà una reunió telemàtica mitjançant videotrucada grupal.

En tots dos casos, les sessions estaran formades per 4 blocs:

  • Entrenament de la condició física general, amb especificació de cada exercici, temps i materials que cal utilitzar.
  • Entrenament de la tècnica i de les habilitats de cada esport, mitjançant sessions dissenyades per cada monitor/a o entrenador/a.
  • Estiraments després de cada jornada d'entrenament.
  • Activitats alternatives. Per a cada jornada, els responsables de cada escola esportiva o selecció han triat diferents articles, vídeos o competicions perquè els esportistes els vegen i en guadisquen.

Gabinet de Suport a l'Esportista (GAD)

El Gabinet de Suport a l'Esportista (GAD) del Servei d'Esports de la Universitat de València   també continua l'activitat en totes les seues àrees. El personal està treballant telemàticament per poder continuar amb l'objectiu del servei: la vigilància de la salut de l'esportista i de l'esportista universitari.

El personal tècnic de cada àrea del GAD està realitzant sessions d'orientació mitjançant videotrucades, mitjançant sol·licitud a través de l'aplicació de cita prèvia del GAD que s'utilitza normalment: Gabinet suport al deportista

Una vegada concedida la cita, el personal es posa en contacte, mitjançant el correu electrònic, amb la persona sol·licitant del servei i se li atén a través de la plataforma indicada, en l’horari assignat.

En aquests moments només s'atén una sessió de 30’ per sol·licitant i setmana.

Per resoldre qualsevol dubte relacionat amb els serveis que es presten, es pot enviar un correu electrònic a l’adreça: gse@uv.es