UVsportsUniversitat de València Logo del portal

S’ha suspès el Programa d’Activitat Física a casa

  • April 28th, 2020
Image de la noticia

Tant les activitats, com les escoles esportives, així com les seleccions, no podran mantenir la seua continuïtat de forma en línia.

Informem que per problemes administratius queda suspès el Programa d'Activitat Física a casa que el Servei d'Esports tenia previst desenvolupar durant aquest període d'estat d'alarma, dins del Pla de Continuïtat de la UV.

Tant les activitats, com les escoles esportives, així com les seleccions, no podran mantenir la seua continuïtat de manera en línia. Sí que continuarà en marxa, però, com a servei essencial, el Gabinet de Suport a l'Esportista (GAD), que atendrà els esportistes que ho necessiten i en portarà el seguiment de manera telemàtica.

S'ha elaborat una proposta de devolució de les taxes pel període en què no s'ha pogut dur a terme les activitats, però han de ser aprovades pels serveis administratius de la Universitat. En el moment siguen aprovades, i les condicions i els procediment de sol·licitud de les devolucions estiguen disponibles, es comunicarà a través de la web oficial del Servei (www.uv.es/sef).

Lamentem la situació i us demanem disculpes per no haver pogut dur a terme el programa en els termes que s'havien proposat.