UVsportsUniversitat de València Logo del portal

T'agrada el fitness?

  • December 17th, 2020
Image de la noticia

Activitats de “fitness” que pots practicar en la UV: aerobox, aerotònic, gimnàstica de manteniment i musculació.

La paraula “fitness” ve de l’anglès i significa “benestar” o “bona forma”. En l’actualitat engloba diferents disciplines i exercicis. Nosaltres t’acostem les opcions que ofereix la Universitat de València perquè pugues practicar aquest esport.

Els beneficis del “fitness” es resumeixen a guanyar en salut, relax, benestar, a millorar la resistència aeròbica, a arribar a metes i objectius i a augment de l’autoestima.

Activitats de “fitness”

Aerobox. L’aerobox està inspirat en l’entrenament dels boxadors. Ofereix una alternativa més forta i especialitzada que l’aeròbic tradicional.

Aerotònic. L’aerotònic és ideal per a un entrenament complet, ja que es tracta d’una combinació d’exercicis aeròbics i de tonificació muscular coreografiats. Està dissenyat per tonificar la massa muscular, augmentar la capacitat aeròbica i la crema de greixos. Les sessions tenen l’objectiu d’entrenar les diferents capacitats del cos d’una manera divertida i eficaç al ritme de la música.

Gimnàstica de manteniment. Consisteix a millorar la resistència cardiorespiratòria, a més d’entrenar la força i la flexibilitat. També se cerca aconseguir un bon to muscular utilitzant diferents materials: parelles, pesos, barres, gomes elàstiques, graons, cordes, etc. Amb la seua pràctica s’entrena la coordinació i el ritme amb exercicis coreogràfics, s’augmenta l’autoestima i es fomenta la companyonia.

Musculació. La musculació és una activitat per a la tonificació i el desenvolupament muscular mitjançant l’ús de màquines i pesos. S’aconsegueix millorar la salut física i mental i la imatge personal, incrementar la fortalesa física, el rendiment en altres activitats físiques i professionals, l’autoestima i la confiança en les pròpies possibilitats i una major relaxació integral.

Com apuntar-m’hi?

Has d’inscriure-t’hi en l’aplicació d’AUTOMATRÍCULA, que està disponible en la pàgina de xarxa del Servei d’Esports. Hi has de seleccionar l’activitat que vulgues practicar.