Tres medalles per a la Universitat en l’autonòmic de trail

• Sports Service
  • January 24th, 2018
Membres de l'equip de trail de la Universitat de València.

Diumenge passat, 21 de gener, les universitats valencianes es van disputar el campionat autonòmic en el Trail 3 Pics Les Rodanes-Vilamarxant. La trobada, organitzada per la Universitat de València, es va saldar per a aquesta amb tres medalles: la plata per equips i, en la classificació individual, el bronze per a Myriam Zollner i la plata per a Salva Puchades.

La prova va arrancar a les nou del matí al camp de futbol de la localitat valenciana. Amb meta al mateix lloc, el recorregut, d’unes dues hores aproximadament, va discórrer pel paratge natural de Les Rodanes.

L’equip de la Universitat de València va acudir amb 24 atletes, cinc dones, entre elles Natalia Górriz, campiona femenina del CADU 2017, i 19 homes, duplicant així la quantitat de participants de l’any passat. Encara que el seleccionador, Rubén Picazo, s’havia proposat guanyar l’or, va haver de conformar-se de nou amb el segon lloc.