Logo de la Universitat de València Logo Rectorat de la Universitat de València Logo del portal

Data de nomenament: 2 de d’octubre de 2018.

A proposta de: Facultat de Dret.

Data d’investidura: 31 de de maig de 2019.

Padrí/ina: Prof. Juan Bataller.

Apunt biogràfic:

El prof. Dr. Dr. H.C. mult. Jürgen Basedow, LL.M. (Hamburgo, 1949) és catedràtic de la Universitat d’Hamburg, on dirigeix el Max Planck Institute for Comparative and International Private Law.

Format en Dret i Sociologia a les universitats d’Hamburg, Gènova i Pavia, és doctor en Dret per la Universitat d’Hamburg i Master of Law per la Harvard Law Business School. Especialitzat en dret internacional privat, de la competència, del transport i de les assegurances, destaca pel seu important treball en la reforma del Dret a Alemanya i a la Unió Europea.

El Dr. Basedow ha impartit docència en la Universitat d’Augsburg; de la seua Facultat de Dret fou degà. També va ser professor a la Universitat Lliure de Berlín i professor visitant en diferents universitats italianes, holandeses, britàniques, nord-americanes, de Rússia i de la  Xina.

Membre de nombroses Acadèmies i comitès governamentals, ha estat reconegut amb doctorats “honoris causa” per diverses universitats, amb l’Otto Hahn Medal de la Max Planck Society i el premi Kurt Siemers Award, entre d’altres distincions.

El Dr. Basedow mantè una estreta relació de col·laboració amb la Universitat de València, i ha participat en diferents activitats organitzades per la seua Facultat de Dret.

Documents:
Imatges de l'acte d'investidura:
Vídeos de l'acte d'investidura: