Logo de la Universitat de València Logo Servei Central de Suport a la Investigació Experimental Logo del portal

El nostre nou hivernacle és una realitat

  • 23 de juliol de 2020
Hivernacle

El passat 25 de juny es va procedir a la recepció de l'obra del nou hivernacle del SCSIE, que està situat en la zona empresarial del Parc Científic de la Universitat de València, al Campus de Burjassot-Paterna, el qual ha sigut finançat en la seua major part per Fons FEDER-Generalitat Valenciana, en el marc del projecte IDIFEDER 2018-2020, la petició del qual va ser liderada pels investigadors Juan Segura i Pedro Carrasco.

L'edifici té una superfície de 1.000 m² i està distribuït en dues plantes:

  1. Una principal, situada en el primer pis, i on es troben les sales de cultiu (6 cabines de cultiu NCB1 I 2 cabines de cultiu NCB2), una zona de serveis (laboratori, oficina, sala tècnica, sala de rentada, i magatzem)
  2. Planta auxiliar localitzada en el soterrani que permetrà fer treballs complementaris així com allotjar una sala de preparació, magatzem de productes, sala de tractament d'efluents líquids i altres equipaments com poden ser cambres climàtiques de cultiu (licitació anualitat 2020) i equip de fertirrigació.

S'espera que el nou hivernacle estiga operatiu a la fi d'enguany.

Galeria d'imatges