Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants en classe

ASSIGNATURES DE RELACIONS DE GÈNERE

El Servei d'Extensió Universitària amb l'Institut Universitàri d'Estudis de la Dona, gestiona la matricula de les següents Assignatures de Relacions de Gènere:

  • Relacions de Gènere, Salut i Societat
  • Relacions de Gènere, Pensament, Història i Societat
  • Relacions de Gènere, Polítiques, Ciutadania i Societat
  • Relaciones de Gènere, Ciencia, Tecnologia i Societat

Son 4 assignatures de Relacions de Gènere, adaptades a cada branca de coneixement, i es podran incorporar a l'expedient acadèmic com activitats de participació de 6 crèdits ECTS.
 

Automatrícula

Ruta: Matrícula altres estudis i activitats -- Activitats del Servei d'Extensió Universitària -- Campus: Blasco Ibáñez, Burjassot o Tarongers -- Tipus: Activitats universitàries per participació -- Quatrimestre: 2 + lupa

Més informació en el Institut Universitari d'Estudis de la Dona
 


CURSOS DE BIBLIOTEQUES I DOCUMENTACIÓ

Amb el Servei de Biblioteques i Documentació i el Servei d'Informàtica gestionem la matrícula del cursos online-Activitats de Participació:

  • Mod 1. Aprèn a fer els teus treballs de classe: busca i utilitza la informació correctament. (Reconeixement de 1,5 ECTS per a estudiants de grau*)
  • Mod 2. Aprèn a fer el treball fi de grau (TFG): Font i organització de la informació. (Reconeixement de 1,5 ECTS per a estudiants de grau*)

*Consulta llistat de graus amb reconeixement de crèdits en http://ci2.blogs.uv.es/
 

Automatrícula

Ruta: Matrícula altres estudis i activitats -- Activitats del Servei d'Extensió Universitària -- Campus: Online -- Tipus: Activitats universitàries per participació -- Quatrimestre: 1 + lupa
 


ASSIGNATURA D'ESTUDIS DE SOSTENIBILITAT

També oferim una assignatura d'Estudis de Sostenibilitat reconeguda amb 3 crèdits ECTS del Vicerectorat d'Ordenació Acadèmica, Professorat i Sostenibilitat.

  • Sostenibilitat, Cultura i Educació (Campus Blasco Ibáñez) programa

Automatrícula

Ruta: Matrícula altres estudis i activitats -- Activitats del Servei d'Extensió Universitària -- Campus: Blasco Ibáñez -- Tipus: Activitats universitàries per participació -- Quatrimestre: 2 + lupa

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies